Actros – kamion ispred svog vremena

Mercedes-BenzActros jedan je od najpopularnijih kamiona i najsuvremeniji kamion u bogatoj povijesti Mercedesa.

ISPRED VREMENA Kad se pojavio prije tri godine bio je najmanje dva koraka ispred vremena, od brojnih elektronskih sustava koji su na usluzi vozaču, do motora s Euro VI normom koja je u primjeni tek od ove godine.

Stvorena je potpuno nova šasija, osmišljena nova kabina i ugrađeni novi motori. Dizajnu kabine dana je osobita pozornost jer se aerodinamikom mogu ostvariti znatne uštede goriva, tako da Actros obiluje aerodinamičnim dodacima, integriranim prilagodljivim spojlerima, “suknjicama” i brojnim skrivenim detaljima. Actros nudi obilje prostora i inteligentnih rješenja koja su vozaču na raspolaganju 24 sata. Radno mjesto je pregledno, vrhunske ergonomije i na razini vrhunskih modela iz Mercedesove automobilske game.Moguće je odabrati između jedanaest šasija te motore koji su u rasponu snage od 421 do 510 konjskih snaga, odnosno od 2.100 do 2.500 Nm okretnog momenta. Vlasnike će osobito radovati činjenica da su troškovi popravaka (koji sudjeluju s oko 11 posto u ukupnim troškovima) smanjeni za sedam posto, a servisni su intervali na 150.000 kilometara.

Mercedes-Benz Actros 1845 LS

Mercedes-Benz Actros 1845 LS

Mercedes Actros 1842 LS – StreamSpace

Mercedes Actros 1842 LS – StreamSpace

Model 1845 LS s 450 konjskih snaga koji zadovoljav Euro VI ekološke norme opremljen je automatskim mjenjačem i možete ga pogledati u našem auto salonu. Unutar BigSpace kabine smještena je bogata oprema koja uz dva ležaja uključuje dvobojni interijer, klima uređaj, Webasto grijanje, daljinsko središnje zaključavanje, električno podesive retrovizore, električno pokretani krovni prozor, radio s USB priključkom, hladnjak, te brojne pretince ispod kokpita i kreveta. Tegljač je opremljen setom spojlera, te rezervoarom od 1300 litara. Spreman je za isporuku.

SAVRŠENSTVO Nakon 2600 sati provedenih u zračnom tunelu, 50 milijuna kilometara testiranja motora i 20 milijuna kilometara odvoženih tijekom razvojnih testiranja ova generacija Mercedes-Benz Actrosa postala je sinonim kamionskog savršenstva.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s