Gadgetmanija u E klasi

Mercedes-Benz E-Klasse Coupé, E 500, (C 207), 2013

Nova E klasa nije se još ni osušila od slavljeničkog pjenušca na predstavljanju, a već su stigle i dodatne karoserijske izvedbe poput coupea i cabrioleta, ali i nebrojeni dodaci koji je čine još zanimljivijom i poželjnijom. Mercedes je svjestan da su uzmi ili ostavi vremena prošla i da je svaki kupac zahtjevna jedinka za sebe koja želi imati personalizirani automobil prilagođen željama i potrebama.

Upravo tome je namijenjeno preko 140 visoko kvalitetnih sofisticiranih dodataka prilagođenih svakodnevnim potrebama poslovnih ljudi, obitelji, rekreativaca ili djece. Naglasak je stavljen na multimediju, te elegantne i sportske dodatke. Zahvaljujući Mercedesovom InCar Hotspot sustavu u E klasi je omogućen bežični pristup internetu putem tableta, laptopa, mobilnog telefona i MP3 uređaja, kako bi vozač i putnici ostali internetski dostupni i u trenucima putovanja. Telefonski modul s Bluetoothom samo je još jedan od sustava kojega slijede Drive KitPlus za iPhone koji omogućava korištenje svih aplikacija za iPhone 4 i 4S, te iPad Rear integration Plus postaja na stražnjim sjedalima s ugrađenim UMTS modulom i stabilnim pristupom internetu tijekom vožnje. Straga je moguće ugraditi i 17,8-centimetarske displaye s ugrađenim DVD čitačem, USB i SD utorima, bežičnim slušalicama i daljinskim upravljanjem. Na duljim putovanjima s malom djecom – neprocjenjivo.

Personalizaciji vanjskog izgleda namijenjeni su različiti setovi spojlera, kotača od lake legure, pa sve do svjetlećeg Mercedesovog znaka na rešetki hladnjaka. A kada dođe vikend ili sezona godišnjih odmora na raspolaganju su krovni kovčezi kapaciteta 330, 400 i 450 litara. Rekreativci i oni „nabrijaniji“ biciklisti sigurno će odabrati neki od krovnih ili sve popularnijih stražnjih nosača bicikala. Nosači koji se oslanjaju na kuku mogu nositi 2-3 bicikla, a naginjanjem omogućavaju uobičajeni pristup prtljažniku bez obzira radi li se limuzinskoj ili karavanskoj karoserijskoj izvedbi.

Preostaje vam samo stručnjacima u Automobilima Škojo reći što želite i volite i čime se bavite, jer za sve potrebe imaju spremna kvalitetna rješenja.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s