Mercedes-Benz motorno ulje – Najbolje za najbolje


Motorno ulje jedan je od najvažnijih faktora za pravilan i dugotrajan rad motora. Tijekom razvoja motora za nove modela Mercedes-Benz aktivno surađuje s proizvođačima ulja kako bi postigli željene performanse, ali i smanjili troškove eksploatacije bez utjecaja na vijek trajanja motora. Nakon svega, razvijeno je Mercedes-Benz motorno ulje.
Originalno Mercedes-Benz motorno ulje za osobna i gospodarska vozila savršeno je prilagođeno stupnju mehaničkih i temperaturnih opterećenja u Mercedes-Benz motorima. Njegove pažljivo odabrane komponente i aditivi predstavljaju najviše standarde kvalitete koje ispunjava svaki Mercedes-Benz motor, a sve to kako bi se osigurala vrhunska učinkovitost i performanse. Mercedes-Benz motorno ulje također obavlja veliki broj sekundarnih zadataka pružajući apsolutnu pouzdanost. Među tim zadacima su sprječavanje korozije i hlađenje dijelova motora izloženih visokim temperaturnim opterećenjima. Također, omogućuje minimalno habanje i maksimalni radni vijek motora.

PRVO ULJE KOJE JE ZASLUŽILO ZVIJEZDU Prolistajte brošuru o učinkovitosti originalnog Mercedes-Benz motornom ulju

PRVO ULJE KOJE JE ZASLUŽILO ZVIJEZDU Prolistajte brošuru o učinkovitosti originalnog Mercedes-Benz motornog ulja

Mercedes-Benz ulje poboljšava performanse smanjenjem unutrašnjeg trenja, omogućuje minimalno habanje i maksimalni radni vijek motora.

Mogućnosti smanjenja potrošnje goriva uz upotrebu pravog motornog ulja zavise od čimbenika među kojima su viskoznost, aditivi koji smanjuju trenje i usklađenost sa svakim tipom motora.

Kvaliteta originalnog Mercedes-Benz motornog ulja korisniku daje prednost kada je riječ o ekonomičnoj vožnji.

Ovo ulje pruža potpunu sigurnost kada je riječ o podmazivanju, i to u svim radnim uvjetimauključujući visoke ili niske temperature, omogućuje brzu cirkulaciju ulja kroz motor, a naročito u prvim trenucima nakon pokretanja motora, kada je motor i najosjetljiviji.


Ono smanjuje trenje, sadrži visokoučinkovite aditive koji produžuju radni vijek i stalno održava visoku razinu performansi. Korisnik vozila sada je u mogućnosti iskoristiti sve potencijale motora u raznim uvjetima rada – a da opet potrošnja goriva bude manja. Originalno Mercedes-Benz ulje dobra je vijest i za životnu sredinu jer korištenje Mercedes-Benz ulja u kombinaciji sa sustavom pročišćavanja ispušnih plinova nove generacije dodatno smanjuje štetne emisije.

4 responses to “Mercedes-Benz motorno ulje – Najbolje za najbolje

  1. Posjedujem A klasu,170 cdi 66 kw god proizv 2000,zanima me koliko dodje ulje filteri i naravno rad,srdacan pozdrav

    • Lijep pozdrav. Budite ljubazni javiti se kolegi Draženu Šimiću na mail drazen.simic@skojo.hr ili na broj 091 1220025 i brzo ćete dobiti tražene informacije. Svakako pripremite ili pošaljite broj šasije svog automobila.

Komentiraj