Novu A-klasu otključavate putem aplikacije na mobitelu i dijelite s prijateljima

Dijeljenje automobila je budućnost, a nova Mercedes-Benzova A-klasa je već u budućnosti! Automobil je već prilikom kupnje postavljen za privatno dijeljenje. Aplikacija MercedesMe kroz funkcionalnost Auto Sharinga dopušta da se novi kompakt dijeli s prijateljima i članovima obitelji. Operacija je jednostavna i sigurna.

Prema podacima njemačke udruge za dijeljenje automobila, u Njemačkoj je registrirano preko 1,7 milijuna ljudi na usluge kao što je car2go.

REZERVACIJA Aplikacija MercedesMe Auto Sharing omogućuje osobama koje vlasnik odredi da na određeno vrijeme jednostavno rezerviraju njegovo vozilo.

Ovlašteni korisnik otvara vozilo pomoću aplikacije i MercedesMe komunikacijskog modula koji je ugrađen u vozilo. Nakon otključavanja je omogućena i privremena upotreba vozila temeljem prethodne rezervacije. Poseban ključ nalazi se čitavo vrijeme u vozilu, a vrativši vozilo, vozač ostavlja taj ključ u automobilu i zatvara automobil s aplikacijom, čime je razdoblje dijeljenja prekinuto. Ključ vozila u automobilu može se koristiti samo tijekom razdoblja dijeljenja.

2 responses to “Novu A-klasu otključavate putem aplikacije na mobitelu i dijelite s prijateljima

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s