PREMIJERA U ŽENEVI: CLA Shooting Brake Night Edition

Mercedes-Benz predstavlja novu seriju specijalnih modela u kompaktnoj klasi. Zahvaljujući kombinaciji AMG stylinga na vanjštini i bijeloj boji u inače crnoj unutrašnjosti, CLA Shooting Brake Night Edition osvaja iz prve.

CLA Shooting Brake 200 d Night Edition ima premijeru na Ženevskom sajmu automobila, a uz izgled donosi i privlačnu potrošnju – kombinirana 3,9 l/100 km. Verzije Night Edition bit će dostupne za ukupno četiri modela kompaktne klase Mercedes-Benz (B-klasa, GLA, CLA i CLA Shooting Brake), a bit će dostupne i kao nešto svjetlije verzije Night Edition Starlight.

KOMBINACIJE Paketi Night Edition i Night Edition Starlight mogu se kombinirati sa svim motorima.

Kao Night Edition, CLA Shooting Brake donosi sportski AMG eksterijer s posebnom prednjom rešetkom hladnjaka u A-Wing dizajnu, posebno oblikovane bočne pragove, kao i posebno oblikovan stražnji kraj, a sve skupa začinjeno je s 18-inčnim AMG alu kotačima. U kombinaciji s dodatnim noćnim paketom, Night Edition posebno se ističe s crnim AMG kotačima.

Interijer karakterizira crno-bijeli kontrast. Brojne unutarnje stavke imaju bijelu boju, kao bijeli rubovi na sigurnosnim pojasevima, bijeli šavovi na sjedalima i komandnoj ploči s presvlakom u crnoj ARTICO umjetnoj koži, rubovi otvora za zrak su također bijeli. Prodaja započinje u travnju.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s