Unibox minibus

IMG_3237

Unatoč svijesti o vremenu u kojem živimo, ipak boli vijest stara nekoliko dana kako se većina maturanata zbog financijske situacije odriče maturalnog putovanja. Kako je ekonomija slagalica od domina, osjete to svi – od turističkih agencija, prijevoznika, preko hotelijera do servisera i prodavatelja autobusa. Slična je situacija, na žalost, i s transportom roba. Prilagođavanje tržištu jedan je ključnih faktora opstanka, pa oni koji u ponudi imaju manje i isplativije transportne jedinice (bez obzira radilo se o autobusima ili kamionima, lakše odgovaraju tržišnim zahtjevima.


Naslućujući ovakve trendove Automobili Škojo ovlašteni distributer i serviser Mercedesovog dostavnog i teretnog programa proširili su svoju djelatnost ponudom nadogradnji za ova vozila. Tako u ponudi maju sve vrste transportnih nadogradnji za dostavni i kamionski program, ne samo Mercedesa nego i drugih proizvođača. Posebno su zanimljivi mini autobusi koji turističkim djelatnicima osiguravaju konkurentnost i u trenucima kada su nekadašnje grupe prepolovljene. Na bazi najvećeg Sprintera u Osijeku već neko vrijeme nastaju luksuzno opremljeni mini autobusi koji su u odnosu na svoju veliku braću znatno isplativiji. Već u startu razlika u cijeni je značajna, akao i razlika u cijeni u odnosu na broj sjedala. Eksploatacijske uštede su još značajnije jer su i servisni intervali drugačiji, a servisi jeftiniji. Razlika u potrošnji i cijena prijeđenog kilometra također idu u prilog prerađenim Sprinterima, a o konkurentnosti na tržištu u uvjetima sve manjih i zahtjevnijih turističkih grupa ne treba ni trošiti riječi. Još jedna, nimalo beznačajna, činjenica govori u prilog Uniboxovim Sprinterima – za razliku od velikih turističkih autobusa, dozvoljen im je ulazak u većinu gradskih središta. Istovremeno ni po čemu ne zaostaju za komforom klasičnih turističkih autobusa.

IMG_3268
Mnogi će se zapitati zašto Uniboxova prerada kada postoji i originalni Sprinter minibus, a odgovor je vrlo jednostavan. Unibox omogućava naručitelju sudjelovanje u kreiranju budućeg vozila do najsitnijeg detalja i prilagođavanje vozila njegovim specifičnim potrebama. Od boje, opreme, motora, mjenjača, pa sve do dezena presvlaka i vrste poda. S obzirom na iskustvo Uniboxovih stručnjaka i dostupnih materijala i opreme, samo nebo je granica.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s