Evo što donosi nova sezona AMG Driving Academy

Najavljeni su AMG zimski sportski događaji za 2020. na krajnjem sjeveru Švedske. Zapravo zimski treninzi za vozače AMG modela u Laponiji čisti su užitak vožnje po snijegu i ledu.

Ekskluzivno mjesto za trening, 337.000 m² smrznuto jezero u blizini Arjeploga, pruža idealnu priliku za dodatno usavršavanje osobnih vozačkih sposobnosti.

STAZE Na području koje obuhvaća oko 47 nogometnih igrališta, gosti AMG Driving Academy mogu uživati u brojnim izazovima i vožnji po stazama koje su imenovane po svjetski poznatim trkačkim stazama, a čak ih u određenoj mjeri i arhitektonski repliciraju.

Sjedište i središnje mjesto za sudionike Premium Level treninga je ekskluzivni AMG Lodge – idilično polazište za male skupine sudionika koji žele unaprijediti svoje vozačke vještine pod stručnim vodstvom iskusnih instruktora u vozilima iz AMG portfelja. To su Mercedes-AMG A 45 S 4MATIC + (kombinirana potrošnja goriva 8,4-8,3 l/100 km), Mercedes-AMG C 63 S Coupé (kombinirana potrošnja goriva 10,1 l/100 km), Mercedes-AMG GT S (kombinirana potrošnja goriva 11,5 l/100 km) i Mercedes-AMG GT 63 S 4MATIC + (kombinirana potrošnja goriva 11,3 l/100 km).

PROGRAM Zimski program traje od početka siječnja do kraja ožujka, a uključuje 14 različitih tečajeva, počevši od AMG Winter Sporting iskustva i prelazeći na AMG Winter Sporting Pro Week za vrlo iskusne vozače i driftere.

Od sezone 2020. nadalje bit će organizirani i posebni programi poput AMG Winter Sporting Adrenalin Special, koji, primjerice, uključuju let helikopterom nad snježnim krajolikom Švedske. Uz AMG trening vozača, više zabave na terenu osigurava obilazak s motornim sanjkama tijekom kojeg se sudionici mogu diviti panorami Laponije. Za one koji traže još više, vožnja u Speed Caru pružit će vrhunski udarac adrenalinu.

Dvije sportske discipline na izuzetnoj lokaciji osigurava ekskluzivni AMG Winter Sporting Golf Special. Sudionici će moći usavršavati svoje vozačke vještine na snijegu i ledu zajedno s ambasadorom marke AMG i trkačkim vozačem Maro Engel i bivšim DTM trkačkim vozačem Berndom Schneiderom. Osim toga, mogu se veseliti jedinstvenom iskustvu golfa na rubu Arktičkog kruga. Uz stručnu pomoć golf stručnjaka i mentalnog trenera Roberta Bakera, golf entuzijasti i početnici naučit će što znači savršeno udarati loptu u najneobičnijim uvjetima tijekom golf sesije na ledenoj podlozi.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s