Novi minijaturni modeli Mercedesa, te slušalice i E-skuteri

Inteligentna, lijepa i funkcionalna rješenja za sva područja života – originalni dodaci i kolekcija Mercedes-Benza. Asortiman proizvoda se širi od ekskluzivnih opcija za individualizaciju vozila, sportskih ili vanjskih predmeta, do modnih dodataka poput satova i nakita. Predmeti predstavljeni na IAA-i 2019. u Frankfurtu ispred Festhallea od strane Mercedes-Benza uključuju inovativne bežične slušalice, E-skuter iz obitelji marke EQ, nove modele automobila i sportske dijelove za pričvršćivanje na CLA.

Slušalice

Zajamčeno je ekskluzivno zvučno iskustvo s novim Mercedes-Benz slušalicama uz korištenje Bluetooth tehnologije. 3D zvučni efekt i hibridno aktivno uklanjanje buke osiguravaju posebno korisno glazbeno uživanje. No, slušalice omogućuju da određeni vanjski zvukovi, poput najava iz pilotske kabine u zrakoplovu, dopiru do ušiju bez potrebe skidanja slušalica. Mogu se koristiti i za telefoniranje zahvaljujući integriranom mikrofonu. Sve funkcije se kontroliraju intuitivnim klizanjem i dodirivanjem ploče na desnoj slušalici.

E-skuter

E-skuteri su na njemačkim cestama dopušteni tek od lipnja, a već je teško zamisliti prometnu scenu bez njih. Električni pogon je savršen način za prelaženje kratkih udaljenosti brzo i bez štete za okoliš. Novi E-skuter u obitelji Mercedes-Benz EQ razvijen je u suradnji s nizom stručnjaka, a posebno je dizajniran za upotrebu u gradu.

Modeli automobila

Minijature ikoničnih modela vozila uvijek su bile popularne stvari kolekcionara. I sada je EQC, prvo potpuno električno vozilo Mercedes-Benza, dostupno kao automobil s razmjerom 1: 18, samo nekoliko mjeseci nakon pojave na tržištu. EQC 400 4MATIC s AMG linijom izvana, staklenim kliznim krovom i 21-inčnim AMG kotačima od lagane legure od 10 krakova reproducirani su u izuzetnim detaljima prema izvornim CAD podacima u originalnim bojama.

IMPRESIVNO Model je sastavljen ručno i impresionira autentičnom reprodukcijom svih detalja interijera, poput dijelova od tkanine, sjedala i poda.

KAO PRAVI Sva vrata i prtljažna vrata minijaturnog automobila mogu se otvoriti.

Minijaturni EQC N293, dug 26,6 cm, izrađen je od preko 120 dijelova od cinka i plastike. Isporučuje se u ambalaži Mercedes-Benz Classic koja uključuje odvijač za uklanjanje i rukavicu za zaštitu od otisaka prstiju. Tu će biti i posebna verzija u grafitno sivoj boji s neobičnom karakteristikom da se mogu uključiti prednja i stražnja svjetla.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s