AMG oprema za C-klasu, kompletna montaža za sat i pol

Aktualna C klasa bilježi izvrsne prodajne rezultate širom svijeta. Proširenje proizvodnih kapaciteta, uvođenje dodatnih smjena i otvaranje novih pogona na drugim kontinentima slatke su muke za upravu stuttgartskog diva. Kako to obično biva s uspješnim modelima, njihov uspon prate i brojni dodaci i prateća oprema koja dodatno razigrava maštu budućih vlasnika.

Mercedes-AMG predstavio je tako novu liniju AMG opreme namijenjenu upravo C klasi. Ekskluzivnim dodacima dinamičan izgled C 450 4MATIC AMG i AMG Line modela će biti dodatno naglašen.

DOSTUPNO Za C-klasu u limuzinskoj izvedbi ekskluzivni AMG dodaci su već sada dostupni u Mercedes-Benz prodajnoj mreži. Do kraja godine će biti na raspolaganju i za karavanske inačice C-klase, a dodatni program za daljnje karoserijske izvedbe i druge serije slijedi u 2016.

Mercedes-AMG, sportski automobili, visoke performanse i vrhunski standardi marke Mercedes-Benz zajednički se zalažu za izvrsnu voznu dinamiku i visoki emocionalni doživljaj vožnje. S novom linijom AMG opreme, iskazivanje sportskih ambicija i personalizacija automobila sada su dostupni kroz aftermarket ponudu. Raspon trenutno obuhvaća pet AMG dodataka za vanjštinu C 450 4MATIC AMG limuzine i AMG Line modela.

KOMPONENTE U ponudi su proširenja prednjeg spojlera, proširenja pragova, dodaci stražnjem difuzoru, te bočna naljepnica AMG Sport. Sve komponente su potpuno usklađene, odobrene i dostupne kod Mercedes-Benz dilera.

Svi su dodaci pomno promišljeni i maksimalno je pojednostavljena njihova ugradnja. Veliki naglasak stavljen je na jednostavnom rukovanju i kratkom vremenu instalacije tijekom razvoja ovog jedinstvenog AMG paketa. Tako je Mercedesovim servisnim stručnjacima potrebno tek sat i pol za ugradnju cijelog seta. Načinjeni su od visokokvalitetnih materijala uz vrhunsku završnu obradu, čime je upotpunjen ukupni dojam AMG modela. Svi su dodaci usklađeni s izvatkom iz EC homologacije s početkom u 2016. tako da ova AMG oprema ne mora biti registrirana u dokumentima vozila. Mercedes-Benzova radionica će nakon ugradnje samo ispuniti odgovarajuću potvrdu i dostaviti kupcu.

AMG oprema će biti proširena sukcesivno: od kraja 2015. planirana je ponuda i za druge karoserijske izvedbe C-klase i druge serije. Na Međunarodnom sajmu automobila (IAA) u Frankfurtu (15. – 27. rujna) moći će se doživjeti novu AMG opremu i interaktivno na touchscreen monitorima uz izložena vozila.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s