LEGO proizveo Mercedes-Benz Arocs 3245 kiper

LEGO Group u suradnji s Mercedes-Benz kamionima nastavlja uspješni niz započet prije dosta vremena legendarnim modelom Unimoga.

SLOŽENOST Mercedes-Benz Arocs 3245 kiper je jedan od najsloženijih modela u LEGO TECHNIC rasponu.

“Kad smo pogledali sve nove proizvode kojesu Mercedes-Benz Kamioni lansirali od 2011. naovamo – jedno se posebno vozilo isticalo kao potencijalni subjekt za razvoj zajedničkog projekta. To je novi Arocs 3245 kiper”, pojasnio je Michael Dietz, voditelj marketinga Mercedes-Benz kamiona. S ukupno 2.793 zasebnih dijelova, baterijski pokretanim “power functions“ sustavom koji omogućuje elektronički nadzor LEGO modela i raznih pneumatskih komponenti, vozilo velikih i složenih gradilišta postalo je jedan od najsloženijih modela u LEGO TECHNIC rasponu.

Kako bi se osiguralo da LEGO programeri načine model što sličniji pravom Mercedes-Benz Arocsu, LEGO Senior manager Niels Henrik Horsted i njegov tim posjetili su Mercedes-Benz Trucks proizvodni pogon u Worthu. Imali su prigodu osobno se uvjeriti kako nastaje Arocs i drugi modeli iz ovog čuvenog pogona s trokrakom zvijezdom.

ZNAČAJKE Specifičan dizajn rešetke hladnjaka, rukohvati, stepenice, i mnoge druge značajke u konačnici daju LEGO Arocsu nepogrešivi izgled.

“Arocs je savršen izbor za LEGO Technic”, potvrdio je Horsted. Za programere, autentičnost, funkcionalnost i vještine potrebne za izgradnju modela su najvažniji. Vrhunska pozornost posvećena je karakterističnim pojedinostima Mercedes-Benz Arocsa. Model je visok 31 cm, 14 cm širok i 54 cm dug, a sadrži mnoge od ključnih značajki iz stvarnog života Mercedes-Benz Arocsa 3245 kiper.

LEGO Technic Mercedes-Benz Arocs 3245 kiper će biti dostupan kod trgovaca od 1. kolovoza 2015.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s