B klasa, obiteljska cestovna oaza

Pet sjedala, pet vrata, 485-1545 litara prtljažnog prostora i sve to unutar 436 centimetara upravo su ono što suvremene obitelji traže od automobila. Pribrojite li visoko sjedenje, prozračnu unutrašnjost i svu Mercedesovu opremu, a još uvijek u gabaritima koji ne otežavaju gradski život, postaje jasno zašto je B klasa jedan od traženijih Mercedesovih rabljenih modela.

Mercedesova B klasa u svojoj drugoj generaciji izgledom se još više približila izuzetno popularnoj A klasi i predstavlja njenu monovolumensku izvedenicu. Postignut je sklad oblika i veličine, pa čak i pomalo sportska priljubljenost uz cestu što svakako raduje ljubitelje oštrije vožnje koji će sigurno odabrati model 250 s 211 konjskih snaga. Ostali su motori u rasponu od 109 konjskih snaga do već spomenutih 211, a u ponudi je i Electric Drive izvedba s nultom emisijom štetnih plinova.

B-klasa dolazi s Collision Prevention Assist Plus sustavom kao standardnom opremom. Ako vozač, unatoč svjetlosnom upozorenju na ploči s instrumentima i isprekidanom zvučnom upozorenju ne reagira kad se otkrije opasnost od sudara, sustav će se automatski aktivirati i samostalno obaviti kočenje. Brzina vozila je time već značajno smanjena što može biti dovoljno da se izbjegne nalet na vozila koja se voze sporije, zaustavljaju ili stoje, odnosno značajno ublažiti težinu neizbježnog sudara.

Ponuda rabljenih je u rasponu od 20.900 do 26.900 eura, ovisno o opremi, godištu i prijeđenim kilometrima,

PONUDA RABLJENIH B-KLASA

Mercedes-Benz B 180 CDI #4801

Mercedes-Benz B 180 CDI #9722

Mercedes-Benz B 180 CDI #5184

Mercedes-Benz B 180 CDI automatik #1069

Ponuda novih B klasa, spremnih za isporuku. Ukoliko imate posebnih želja i namjeravate osobno konfigurirati svoje buduće vozilo, naše prodajno osoblje stoji Vam na usluzi.

PONUDA NOVIH B-KLASA

Mercedes-Benz B 180 CDI #17010

Mercedes-Benz B 180 CDI #17000

Mercedes-Benz B 180 CDI #17049

Mercedes-Benz B 180 CDI Automatik #17017

U ponudi je devet motora, a najpopularnijim pokazao se 1.5-litreni turbodieselski agregat koji nudi 109 konjskih snaga. Može biti spregnut s klasičnim ručnim ili automatskim mjenjačem, nudi najveću brzinu od 190 km/h i ubrzanje iz mirovanja do 100 km/h za 11,6 sekundi. Brojke na razini obiteljskog monovolumena koji će obiteljski proračun obradovati potrošnjom tek nešto većom od četiri litre.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s