Korisni dodaci koji olakšavaju rad vozačima kamiona

Usred smo ljeta koje prži Europu, a temperature rastu iz dana u dan. Većina ljudi gleda na ovakve dane uz asocijacije na sunce, ljetovanje na otvorenom, bazen, ili barem sladoled. No, za profesionalne vozače kamiona ovo su dani iz noćne more. Klima uređaji rade na najjače, a parking u hladu je poput premije na lotu. Mercedes-Benz Genuine Accesories ima rješenja koja vrućinu i rad u kamionu čine podnošljivijima.

Vozači Actrosa se mogu zaštititi od vrućine tijekom zastoja i odmora izolacijskim sjenilima za stakla. Lako se postavljaju na staklene površine, i smanjuju razinu svjetla u kabini, te omogućavaju kvalitetniji i dulji san tijekom kratkih i toplih ljetnih noći. Sjenila su korisna i zimi, jer štite kabinu od hladnoće.

U ponudi je i termoelektrična kutija s 12 ili 24 voltnim napajanjem i 7-stupanjskom regulacijom temperature koja se dobro uklapa u sve modele. Kapacitetom od 21 litre, osigurava vozaču dovoljnu količinu hladnih napitaka tijekom vožnje. Također, omogućuje čuvanje voća tijekom ljetnih mjeseci, u interesu zdrave prehrane. Hladnjak kutija može se i zagrijati do 65 stupnjeva Celzija, osiguravajući da topli napitci ili obrok ostanu topli do konzumacije. Dostupna je i u formatu prilagođenom Solo Star suvozačevom sjedalu.

TERMOELEKTRIČNA KUTIJA Može se koristiti bilo gdje, hladi ili grije prema potrebi i jednostavna je za nošenje zahvaljujući remenu.

Uredna kabina čini rad mnogo lakšim. U Mercedes-Benz Actrosu to se može osigurati skladištenjem u vrećice koje točno odgovaraju spremištu pojedinog pretinca tako da nema gubitka dragocjenog prostora. Imaju velike otvore i robustan zip zatvarač, i idealno su rješenje za skladištenje u prostoru ispod ležaja, te štede vrijeme i trud za pakiranje i raspakiranje. Torba za prljavo rublje je prilagođena spremištu iznad vjetrobranskog stakla.

Univerzalni nosač mobilnih telefona u Actrosu ima tri dodatne pogodnosti: osim pružanja sigurnog oslonca telefonu, radi kao punjač, a zahvaljujući induktivnom spoju na vanjsku antenu značajno poboljšava prijem. Korištenje hands-free je moguće putem Bluetootha, a u novim Actrosima mobitelom se može upravljati putem multifunkcijskih tipkala na upravljaču.

I usred žarkog ljeta, mnogi vozači teško mogu krenuti na put bez šalicu svježe jutarnje kave. Komfor vrhunskog caffe aparata dostupna je i u kabini. Uređaj od nehrđajućeg čelika, izolacijska posuda, prijenosni spremnik za vodu, LED svjetlo, sigurni priključak na napajanje i automatsko isključivanje nakon pripreme kave uvjerljiv su i neodoljiv poziv na pauzu za kavu. Bilo gdje i bilo kada.

Postoje brojni drugi proizvodi koji čine rad za upravljačem kamiona lakšim – i to ne samo u ljetnim mjesecima. Svi proizvodi Mercedes-Benz Genuine Accesories cjelovito su testirani i odobreni od strane Mercedes-Benza. Proizvodi su dostupni kod ovlaštenih Mercedes-Benz partnera, a pregled ponude moguće je vidjeti na stranicama kataloga Mercedes-Benz Genuine Accesories ili se može skinuti na www.mercedes-benz.com

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s