Mercedes Benz Style, jesenska kolekcija naočala

Progresivni dizajn i besprijekorna funkcionalnost su obilježja kolekcije jesen/zima 2015 koju je dizajnirao Mercedes-Benz Style, a realizirao specijalist za naočale, njemački Rodenstock. Krase je novorazvijeni materijali, boje i oblici, kroz pet stilova sunčanih i korekcijskih naočala koji slijede Mercedes-Benz Style filozofiju senzualne čistoće. Cijela kolekcija je definirana beskompromisnom kvalitetom i suvremenim materijalima obrađenim do savršenstva.

Fokus kolekcije je na kombinaciji stilova, materijala i oblika. Mercedes-Benz Style također uvodi drvo-efekt naočale kao posebnu značajku ove nove kolekcije. Dizajneri su savršeno iskombinirali drvo-acetatni okvir s krilima izrađenim od laganog, visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika. Uz atraktivan dizajn postignuto je da naočale nude dugovječnost jer acetatnim okvirima ni vlaga, ni ekstremne temperature ne mogu štetiti.

VERZIJE Dostupne su u dvije verzije, kao sunčane naočale i klasične dioptrijske naočale.

Raspon sunčanih naočala također je proizveden koristeći inovativne kombinacije materijala. Sjedinjuje čisti metalni izgled s ultralight visokovrijednim poliamidom, što dodatno naglašava suvremeni luksuzni potpis Mercedes-Benz Style.

Od 2010., osim klasičnog automobilskog dizajna, Mercedes-Benzovi dizajneri su se također bavili dizajnom ostalih proizvoda u suradnji s odabranim partnerima pod etiketom Mercedes-Benz Style. Cilj je prenijeti Mercedes-Benzove nepogrešive, progresivne dizajnerske idiome i visoke standarde luksuza i estetike u druge sfere života.

KARAKTERISTIKE Beskompromisna kvaliteta, ekskluzivni materijali i najfinija izrada.

Nova serija naočala nastala suradnjom dvaju njemačkih brandova će biti dostupna kod specijaliziranih trgovaca u rujnu.

Pregled proizvoda iz Mercedes-Benz Style produkcije 

RODENSTOCK Na tragu odabira vrhunskih partnera za ovogodišnju kolekciju naočala odabran je Rodenstock, njemački vodeći proizvođač leća i okvira. Osnovan je 1877. sa sjedištem u Münchenu, Rodenstock zapošljava oko 4.450 ljudi, a zastupljen je u više od 80 zemalja s mrežom prodajnih podružnica i distribucijskih partnera. Rodenstock održava proizvodne pogone na 15 lokacija u 13 zemalja. Rodenstock

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s