Mercedesov online konfigurator za kamione (TOC)

Poduzetnicima koji su u potrazi za vozilom za obavljanje transporta zadatak je ovih dana značajno olakšan zahvaljujući još jednom internetskom novitetu. Mercedes-Benz je svojim korisnicima kamiona ponudio opciju za prikupljanje informacija putem Online konfiguratora (TOC). TOC je sada dodatno poboljšan i kompatibilan s najnovijim digitalnim uređajima. Ovdje možete pristupiti kamionskom online kofiguratoru.

Konfiguracija uvijek počinje odabirom modelske serije. Slijede dodatne informacije o značajkama vozila i opreme, te se lako može pristupiti procesu konfiguracije. Nakon završetka početne konfiguracije dostupne su opcije poput preuzimanja konfiguracije vozila i tehničkih podataka, te 360° vizualizacije vanjskog izgleda željenog vozila iz četiri različita kuta. Moguće je i projektiranje tri definirana područja boja za kabinu, ukrasne rešetke i odvojivih dijelova uz pomoć izbora uzorka od čak 18 boja za svaki.

PRAKTIČNO Konfiguracija se može poslati izravno ovlaštenom Mercedes-Benz partneru za uspostavljanje kontakta.

Rezultat svega je značjano ubrzan i olakšan proces donošenja odluke o kupnji, a TOC ujedno pomaže pripremiti sljedeće korake procesa. Prodavači nakon prijema konfiguracije mogu kontaktirati kupca za pripremu konačne narudžbe.

Novi TOC dizajniran je kako bi se prilagodio različitim uređajima, ali i željama korisnika, tako sami biraju format i prikaz željenih informacija. Također je osiguran optimizirani prikaz na mobilnim uređajima prilagođen njihovim osobnim zahtjevima. Podaci prikazani rame uz rame na zaslonu računala automatski su okomito podijeljeni i sadržaj se prikazuje na dnu stranice. Time je olakšana i usporedba više konfiguracija. Isto vrijedi i kada se TOC koristi na smartphoneima.

SVE U JEDAN Očuvana je funkcionalnost web stranice i sve informacije su dostupne brzo, jednostavno i na način koji je razumljiv – neovisno o uređaju, operativnom sustavu i formatu.

Uz najnoviju verziju TOC, Mercedes-Benz nudi zainteresiranim strankama na svim mobilnim uređajima brz i jednostavan pregled koji su proizvodi pogodni za njihov transportni zadatak, kakva je njihova dostupnost i uspostavlja brzi kontakt s prodajnom savjetnikom.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s