Predstavljamo: V-klasa Exclusive, vrh ponude

Ponuda vrlo popularne Mercedes-Benz V klase sve je bogatija. Stigao je i bogato opremljeni model koji je zauzeo vrh ponude, V-klasa Exclusive. Mercedes-Benz time još jednom naglašava redefiniranje svog MPV segmenta. V-klasa Exclusive nudi izuzetan spoj fino brušenog aluminija, kroma, novi panoramski klizni krov, nove velike središnje konzole s ugrađenim hladnjakom i termo-držačem za čaše, klimatizirana pojedinačna sjedala u Nappa koži za vozača, putnike sprijeda i straga, 19-inčne kotače od lakog metala, Burmester® surround zvučni sustav i niz druge opreme. Svjetsku premijeru V-klasa Exclusive imat će početkom ožujka za vrijeme Geneva International Motor Showa, a već sada je dostupan za narudžbe.

“V-klasom Exclusive smo obogatili našu ponudu kako bismo spojili dizajn i opremu koja predstavlja vrhunac u našem portfelju s udobnošću bez premca kakvu V-klasa nudi. Tako možemo ispuniti zahtjeve automobilskih kupaca koji istinski cijene imati puno prostora “, kaže Volker Mornhinweg, voditelj Mercedes-Benz Vans.

Luksuzno opremljena unutrašnjost dodatno je poboljšana novim panoramskim kliznim staklenim krovom, koji osigurava izuzetnu količinu svjetlosti. Sastoji se od električnog staklenog pomičnog krova na prednjem i fiksnog staklenog dijela u stražnjem dijelu. Površinom (1,90×1,12 metara) je najveći stakleni krov u Van segmentu srednje veličine. Panoramski klizni krov ima dvodjelno električno sjenilo, a ako je vozilo parkirano s otvorenim krovom, u slučaju kiše, klizni krov se automatski prebacuje na nagnuti položaj. Velika središnja konzola ima hladnjak, a dio opreme su i nekoliko pretinaca raspoređenih po kabini, dva držača čaša naprijed, dva LED-svjetleća termo držača za putnike straga, te petlitarski hladnjak. USB priključak, utor za SD karticu, 220 V i 12 V utičnica s držačima za mobilne telefone, MP3 playere, prijenosna računala itd. dopunjavaju električni dio putne udobnosti zaokružen električno podesivim sjedalima za vozača i suvozača s aktivnom ventilacijom sjedala, pojedinačnom klimatizacijom sjedala u stražnjem dijelu i Burmester® surround zvučnim sustavom sa 16 zvučnika visokih performansi, uključujući bas refleks zvučnik.

SUVREMENO V-klasa Exclusive kombinira suvremeni luksuz s primjerenom sigurnosti i sportskom dinamikom.

SUSTAV Nova linija dolazi sa sportskim ovjesom, 17-inčnim kočionim sustavom i 19-inčnim kotačima od lakog metala.

PARKING Osim ATTENTION ASSIST i pomoći pri udarima bočnog vjetra dolazi standardno s Active Parking Assist sustavom s 360-stupanjskom kamerom, što olakšava pronalazak parkinga i parkiranje.

Panoramski klizni krov i velika središnja konzola s integriranim hladnjakom su također dostupne kao opcija za V-klase od veljače 2016. Istovremeno, novi sportski AMG Line paket koji je dostupan za V-klase i Marco Polo kamper, bit će na raspolaganju za narudžbe. Mercedes-AMG izvedba s obilježjima sportskih automobila nudi novouređene prednje i stražnje branike, bočne „suknjice“ pragove i 19-inčne AMG kotače od lakog metala, kao i dodatni spojler. AMG Styling karoserije dodatno naglašava jedinstven, progresivni dizajn V-klase, te sportski duh i dinamičnost.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s