Natječite se protiv 8 Mercedesovih DTM vozača, ali virtualno!

Krenula je ovogodišnja DTM sezona. Riječ je o jednom od najuzbudljvijih natjecanja u svijetu automobilizma i rasadniku vozača za vrhunske kategorije poput Formule 1. Ovogodišnja DTM sezona ima i posebnu poslasticu u spremištu za DTM navijače koji uživaju u utrkama na stazi, ali i u virtualnom svijetu kompjuterskih igara na svojim računalima.

Otvaranje ovogodišnje sezone u Hockenheimu prošloga vikenda je ujedno bio i početak novog online prvenstva.

ŠANSA Najbolji igrači ne samo da će se natjecati protiv osam Mercedes-AMG DTM vozača u virtualnim finalu, nego se mogu izboriti i za svoje mjesto u AMG Driving Academy.

Prvi krug na putu do ispunjenja sna i uvlačenja u pravi kokpit će biti dovršen na virtualnom asfaltu. Natjecatelji moraju biti u dobi od najmanje 18 i imati valjanu vozačku dozvolu B kategorije. Mercedes-AMG Online Race konkurenciji će u simuliranom Mercedes-AMG C 63 DTM dokazati vlastite vještine na osam virtualnih trkaćih staza koje će se koristiti u 2016 DTM sezoni.

Svaki ponedjeljak prije natjecateljskog vikenda sljedeći krug će se učitati u simulaciji. Ona će i dalje biti na raspolaganju za ostatak kampanje kako bi se omogućio kasniji ulazak u natjecanje. Svaka od etapa bit će i prilika za predstavljanje jednog od Mercedes-AMG DTM koji će u petak prije svake utrke zauzeti mjesto u simulatoru i postaviti referentno vrijeme za online natjecatelje.

Najbolje četiri natjecateljice i najbolja četiri natjecatelja u ovom online natjecanju u finalu će „voziti“ završnog DTM vikenda u Hockenheimu (14-16. listopada).

NAGRADA Po dvoje najboljih u muškoj i ženskoj konkurenciji bit će pozvani na AMG Driving Academy.

“Svatko tko uživa u kompjuterskim utrkama sigurno mašta o sjedanju u kokpit pravog bolida. Naše Mercedes-AMG Online Race natjecanje nudi fanovima priliku da sudjeluju u AMG Driving Academy. Tamo neće biti lako stići, ali pobjednicima će se svakako isplatiti. U međuvremenu, novo on-line prvenstvo nudi mogućnost i preispitati naše DTM vozaču u postavljanju virtualnih prolaznih vremena. Bez sumnje sve ovo donijet će mnogo zabave i uzbuđenja – zaključio je Ulrich Fritz, voditelj Mercedes-AMG DTM.

KAKO FUNKCIONIRA Mercedes-AMG Online Race?
* Online prvenstvo teče paralelno s 2016 DTM sezonom simulacijom svih osam trkaćih staza.
* Natjecatelji „voze“ Mercedes-AMG C 63 DTM
* Svaka nova staza bit će aktivirana i dostupna u ponedjeljak prije natjecateljskog vikenda, dok će prethodni krugovi ostati na raspolaganju
* U petak uoči svakog natjecateljskog vikenda, jedan od osam Mercedes-AMG DTM vozača će postaviti referentno vrijeme na simulatoru
* Rezultati utrka i ažurirana tablica prvenstva bit će prikazani na mercedes.me/onlineracecompetition
* Najbolje četiri žene i najbolja četiri muška najtecatelja u online prvenstva bit će pozvani na posljednju DTM utrke 2016. u Hockenheimu, gdje će se natjecati u online finalu protiv osam Mercedes-AMG DTM vozača
* Po dvoje najboljih bit će pozvani u AMG Driving Academy

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s