Red Dot Award za svjetla na E klasi

Već dugi niz godina Mercedes-Benz je vodeći inovator svjetske auto industrije. Brojni izumi, inovacije, ideje i unaprjeđenja, ipak, nisu dovoljni da bi najširoj publici izmamili uzdahe. Ključ je u dizajnu, pa je malo-pomalo Mercedes-Benz postao i dizajnerski trendseter. Nedavno su to potvrdili i vrhunski stručnjaci okupljeni u žiriju najprestižnijeg dizajnerskog natječaja “Red Dot Award” čija je nagrada nedavno dodijeljena Mercedes-Benzu za multibeam LED svjetla na novoj E-klasi.

Nova LED multibeam svjetla predstavljaju prije svega ogromni tehnički iskorak. Svako svjetlo sadrži 84 LED diode visokih performansi, uz vrhunsku osvijetljenost i kontrolu. U automobilskom svijetu do sada nije zabilježena takva razina svjetla uz istovremenu vrlo preciznu kontrolu distribucije koja ne ometa druge sudionike u prometu. Istovremeno, elegancijom i dinamičkim senzualnim zračenjem, oni odražavaju inteligenciju i high-tech karakter nove E-klase.

OBRVE Osim vrhunskog svjetla prepoznatljiva su i po dnevnim svjetlima u obliku obrva koja novoj E klasi na cesti daju veličanstveno fokusiran pogled.

Ocjenjivački sud ovogodišnjih “Red Dot Award” nagrada sastavljen od vrhunskih stručnjaka, bio je pozvan da ocijeni rekordan broj 5214 prijavljenih proizvoda iz 57 zemalja. Sačinjavali su ga 41 nezavisni dizajner, profesori dizajna i specijalizirani novinari. Cilj je bio nagraditi dobro osmišljen, inovativni stil, estetske kvalitete i pionirski dizajn. Prema mišljenju stručnjaka LED multibeam svjetla na novoj Mercedes-Benz E-klase uspješno su ispunila zadane kriterije.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s