A, C i E-klasa imaju najzadovoljnije vlasnike

Bluetec C 220 CDI Frontperspektive BF 005

Živimo u okruženju gdje se automobil kupuje s mišlju kako ga prodati i koliko će vrijediti za xy godina. Nije to loše ukalkulirati u računicu kupovine, no, prije svega bi trebalo uživati u automobilu i svemu što nam može pružiti. Automobili su tu da bi izazivali zavist susjeda, da bi liječili komplekse, da bi potvrdili status, ali prije svega da bi čovjeku služili. Bespogovorno i za što manje novaca.

Mercedes-Benz A 250 SPORT, (W 176), Fahrveranstaltung Slowenien
Pri kupnji se premalo vodi računa o zadovoljstvu, o užitku korištenja automobila koji je po vašoj mjeri, koji se ne kvari i kojemu vjerujete. Svjetski poznata agencija za istraživanje tržišta J.D. Power & Associates redovito provjerava upravo zadovoljstvo kupaca i sugerira budućim kupcima o kojim vozilima da razmisle prije kupnje. Zanimljivo je da je nakon anketiranja 14.296 vozača u Njemačkoj Mercedes u 2012. godini zauzeo čak četiri prva mjesta u pojedinim kategorijama. U konkurenciji 79 modela 25 proizvođača podijeljenih u osam kategorija Mercedes je proglašen ukupnim pobjednikom najboljim u kompaktnoj klasi (Mercedes A klasa), u Executive Premium kategoriji (E klasa) i u srednjeklasnoj Premium kategoriji (C klasa). Osobito je zanimljivo da je ovu laskavu titulu C klasa osvojila treći puta. Stoga ne čudi izuzetan interes kupaca za sve generacije A, E, i osobito C klase jer u istraživanjima J.D.Powera uvažavaju se stavovi velikog broja vlasnika automobila i njihove ocjene kvalitete, troškova održavanja, usluga servisne mreže, itd. Logično je da je zato J.D.Power izrastao u važnog vodiča za kupce.
Istovremeno Mercedes-Benz je proglašen i najsnažnijim automobilskim brandom u Njemačkoj. Ocijenio je to utjecajni ADAC, klub koji okuplja milijunsko članstvo njemačkih automobilista. AutoMarxX Study donijela je Mercedesu prvo mjesto zbog brojnih inovacija, tehničkog i tehnološkog napretka te sustavnog razvoja sigurnosnih i ekoloških sustava.

Mercedes-Benz E 300 BlueTec HYBRID, Limousine Elegance, (W 212),
Sada je dijelom jasnije zašto vlasnici Mercedesa izlaze iz automobila sa smješkom. I ne razmišljaju o njegovoj prodaji.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s