Akcija: E-klasa Edition, modeli spremni za isporuku

Mercedes-Benz E-Klasse, Modellpflege, (W 212), 2012

Predstavljena je prije trideset godina, ali ovih dana doživljava novu mladost, jer Mercedesova E klasa je popularnija no ikad, prvenstveno jer je bolja no ikad. Nije to preuveličavanje jer nakon prošlogodišnjeg redizajna, E klasa je najsigurnija do sada, s najbogatijom ponudom modela i najbogatijom ponudom motora i opreme do sada.
E klasa, jedan od najprodavanijih modela u Mercedesovoj gami osobnih automobila u svom je novom izdanju nedavno doživjela blaže kozmetičke promjene, ali i temeljite dorade koje nisu vidljive na prvi pogled. Izbjegavanje radikalnih zahvata potpuno je razumljivo jer ni treneri ne mijenjaju ekipu koja pobjeđuje, ali ovdje se radi i o željama kupaca čiji tradicionalizam ne trpi ekstravaganciju. Upravo zato, i dalje je sve decentno, elegantno i maksimalno funkcionalno – kako se od E klase i očekuje. Zato su i sve dizajnerske, tehnološke i sigurnosne modifikacije, te dorade koje povećavaju komfor putnika i vozača u novoj E klasi učinjene kako se i očekuje od lidera luksuznog segmenta – savršeno. Upravo E klasa jedan je od Mercedesovih višestruko nagrađivanih bestselera, poslovna limuzina, zbog komfora i dugovječnosti naročito omiljena među zahtjevnijim korisnicima.

E-Klasse, E 350 4MATIC, Limousine Avantgarde, (W 212), 2012
Mercedes E klasa u najnovijoj akciji donosi uštede od 60 do čak 135 tisuća kuna. Na raspolaganju za promptnu isporuku nalaze se različito opremljeni, o čemu ovisi i razina popusta, modeli E klase s CDI motorima snage od 136 do 265 KS. Akcija “E klasa EDITION” trajat će do isteka zaliha, pa je pravi trenutak da potražite svoju E klasu po mjeri. E klasa je lider luksuznog segmenta, a već u baznim paketima donosi vrlo bogatu opremu i vrlo dinamične, a istodobno štedljive motore. Uz klasičnu trovolumensku limuzinu ponuđene su i karavanska, te cabrio karoserijska inačica, te nekoliko paketa opreme čime je broj kombinacija postao gotovo nemjerljiv. Tu je i AMG-ova ponuda E klase u izvedbi E63 s 5,5 litrenim V8 motorom i 557 konjskih snaga ili kao E63 AMG S s istim motorom ali 585 konja i ubrzanjem iz mjesta do 100 kilometara na sat za samo 3,7 sekundi i najveću brzinu preko 300 kilometara na sat.

Mercedes-Benz E 300 BlueTec HYBRID, Limousine Elegance, (W 212),
Dvostruki prednji farovi, ključna vizualna karakteristika koja je više od desetljeća i pol automobil razlikovala od ostatka game – ponovo su ujedinjeni, sada s implementiranim LED svjetlima za dnevnu vožnju, a LED Intelligentlightsystem zajednički je svim modelima u trenutnoj akcijskoj ponudi. Razlikuju se po paketima opreme i motorima, pa će tako model E200CDI obradovati i one koji su dane žurbe ostavili iza sebe. Ipak, sa 136 KS i 7-brzinskim automatskim mjenjačem ide preko 200 km/h i za 100 km/h iz mirovanja treba 10,3 sekunde. Najzanimljivija brojka vezana uz ovaj model je popust veći od 10.000 eura. Nešto snažniji je E220CDI sa 170 KS koji je opremljen i 80-litarskim spremnikom koji mu omogućava autonomiju preko 1.500 kilometara. Ljubitelji elegancije i bogate opreme sigurno će odabrati E250CDI s Avantgarde paketom opreme jer kombinacija staklenog krova, bijele karoserije, 18-colskih AMG kotača i bogate opreme već na prvi pogled potvrđuju da je vlasnik automobilski znalac. Uz to uštedjet će kupnjom i gotovo 15.000 eura od redovne cijene. Korak dalje predstavlja E250CDI 4MATIC Avantgarde jer svim elektronskim sustavima koji u E klasi brinu o sigurnosti dodan je i pogon na sva četiri kotača čime je E klasa osposobljena i za zahtjevne uvjete prometovanja.Ukoliko niste limuzinski tip E klasa je u ponudi i u drugim karoserijskim inačicama. Coupea možete uživo razgledati u salonu Automobila Škojo u Zagrebu (Radnička cesta 45).
Ne čudi da je E klasa desetljećima u Europi među najpopularnijim obiteljskim i poslovnim limuzinama. Sve informacije o dostupnim akcijskim modelima i načinima financiranja moguće je dobiti u autosalonima Automobila Škojo u Osijeku, Splitu i Zagrebu.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s