Nova C klasa: Najboljem nema alternative

Mercedes-Benz C 250 BlueTEC, Avantgarde, Diamantweiss metallic,

Završetak detroitskog salona automobila, u automobilskim krugovima označava početak nove prodajne sezone. Fokus se prebacuje na europsko tlo i svi s nestrpljenjem iščekuju početak ožujka i Genevu gdje se priprema otkrivanje ovosezonskih noviteta, ali i koncepata koji će profilirati automobilsku budućnost. Svoju će europsku premijeru u Genevi imati i Mercedes-Benz C klasa nove generacije koja je u svoj tržišni pohod u preko stotinu zemalja krenula sa američkog tla.


Siječanj i veljaču Mercedes će iskoristiti za marketinške aktivnosti, a za kampanju je odabran slogan „Najboljem nema alternative. Nova C klasa“. S razlogom jer C klasa je godinama perjanica i najprodavaniji model u ponudi s preko 2,4 milijuna primjeraka, a sada je postala i pravi tehnički i tehnološki dragulj jer dva segmenta niže nudi sva dostignuća Mercedesovih stručnjaka primijenjena na novoj S klasi. Mercedes-Benz je siguran kako ni nova C klasa neće imati alternativu jer jednostavno nudi više i bolje. Uz tradicionalne načine oglašavanja putem jumbo plakata, novinskih oglasa i TV reklama, Mercedes će se i ovaj puta potencijalnim kupcima obratiti i putem društvenih mreža posebno osmišljenim kampanjama.
Nova C klasa dostupna je za naručivanje, a prve isporuke u Hrvatsku očekuju se u travnju. Raspon modela u početku će obuhvaćati C 180 sa cijenom od 38.088 ,C 200, te C 220 BlueTEC od 41.150 eura (cijene u Hrvatskoj, sa svim davanjima).

The new C-Class
Podsjetimo, u ponudi su tri motora: dieselskiC 220 BlueTec, te benzinski C 180 i C 200. Kasnije stižu 1,6-litreni diesel u varijantama sa 115 KS i 136 KS i benzinci od 156 do 238 KS, te C 300 BlueTEC HYBRID s dieselskim agregatom (204 KS) i elektromotorom (27 KS). Paketi opreme su u uobičajenim paketima Avantgarde, Exclusive i AMG Line.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s