SambActros, posebno izdanje Actrosa na karnevalu u Brazilu


Karneval, poklade, fašnik, maškare,… – vrijeme je ludovanje, zabavu i opuštanje uoči Korizme koja počinje za koji dan. Jedan od najpoznatijih karnevala svakako je onaj brazilski koji privlači pozornost cijelog svijeta svojim blještavilom i paradom ljepotica, plesačica sambe.
U sklopu projekta suradnje s lokalnom zajednicom drugu godinu zaredom Daimler se kroz aktivnosti “Mercedes-Benz do Brasil” uključio u pripreme škole sambe „Rosas de Ouro“ i njihov nastup na ovogodišnjem karnevalu u Sao Paulu. Na posebno pripremljenom Sambodromo Anhembi, školi se u karnevalskoj povorci pridružilo i preko dvije stotine zaposlenika “Mercedes-Benz do Brasil” i njihovih obitelji, a zapaženu ulogu imala su dva Axora i jedan novi Actros koji su sudjelovali u karnevalskoj povorci ulicama Salvadora, trećeg grada po veličini u Brazilu. „Sretni smo što smo sudjelovali u ovogodišnjem karnevalu, jer to je dio brazilske kulture i dobra prilika da se još bolje povežemo s lokalnom zajednicom“ – naglasio je PhillipSchiemer čelni čovjek “Mercedes-Benz do Brasil” i DaimlerTrucks Latin America.


Novi Actros predstavljen je ovih dana, u sklopu posebne kampanje, u bojama brazilske zastave pod simboličnim imenom SambActros, a cjelokupni projekt Actroscan kroz projekt Finame s preko osamdeset posto financira brazilska vlada. Daimler je u Brazilu dugogodišnji partner jer je prisutan od 1956. i čvrsto drži vodeću poziciju na specifičnom tržištu kamiona, autobusa i vanova. Pogon Sao Bernardo do Campo specijaliziran je za kamione, autobusne šasije, motore i prijenose, a od 2012. pogon Juiz de Fora dio je Mercedes-Benzove mreže koja latinskoameričko tržište u segmentu lakih kamiona pokriva modelom Accelo.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s