Predlažemo probnu vožnju novom C-klasom

Potpuno nova C -klasa definira nove standarde u srednjoj premium klasi i to je jasno kao dan: najbolje ne poznaje alternativu!

U našem salonu kupcima su na raspolaganju za razgledanje i probne vožnje dva primjerka (crni i bijeli), model C220 BlueTEC.

Zahvaljujući inteligentnom, „laganom“ konceptu dizajna, ostvarena je ušteda na težini automobila i do 100 kilograma. Uz izvrsnu aerodinamiku i nove, još ekonomičnije motore, C -klasa tako postavlja i nova mjerila u svojoj klasi .

Budite ljubazni pogledati precizne izračune ponude i popise opreme za modele koje trenutno imamo u ponudi: BIJELI i CRNI.

Novi sustavi asistencije nude sigurnost na najvišoj razini, dok novi ovjes (po želji zračni ovjes), osigurava savršen osjećaj vožnje: visoki stupanj udobnosti te okretno i agilno upravljanje. Po pitanju izgleda nova C-klasa donosi progresivan pristup, kako u vanjskom dizajnu koji je ujedno i jasan i emocionalan tako i u visokokvalitetnoj unutrašnjosti. Mnoge druge inovacije kao i zanimljiva rješenja u unutrašnjosti naglašavaju udobnost i profinjen sportski duh. Sve u svemu, nova C klasa svojom kvalitetom daje nam osjećaj užitka u putovanju najviše klase.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s