ProvenExclusivity: Kupnja rabljenog bez glavobolje


Financijska kriza koja već (pre)dugo tlači naše građane ostavila je traga i na automobilskom tržištu. Broj novoregistriranih vozila je na gotovo najnižoj razini u povijesti, a ukupnu prodaju tek povremeno nekom ozbiljnijom kupnjom poprave rent-a-car flote ili državne institucije.
U takvoj situaciji ponovno je u porastu broj rabljenih vozila koja su financijski ipak lakše dostupna od novih. Ulaskom u Europsku uniju povećao se i „uvoz“ rabljenih, osobito sa ogromnog i uvijek automobilski atraktivnog njemačkog tržišta. No, kupnja u inozemstvu za sobom povlači i brojne probleme, od troškova putovanja, preko neizvjesnosti izgleda li vozilo uživo kao na fotografijama u oglasniku, pa sve do realizacije prijenosa vlasništva, transporta do domovine, i mnogih drugih sitnica koje troše živce, ali i novce. Kako biste to izbjegli, Automobili Škojo nude Daimler-Benzovu liniju za nabavku rabljenih vozila osmišljenu i dostupnu samo unutar sustava Mercedes-Benzovih prodavatelja i servisera.

Svi modeli Mercedes-Benz rabljenih vozila u sustavu ProvenExclusivity, brenda za prodaju provjerenih rabljenih vozila su u vrhunskom tehničkom stanju uz odgovarajuće jamstvo.

Sva vozila imaju originalnu servisnu knjižicu iz koje je vidljiv servisni tijek u Mercedes-Benzovoj servisnoj mreži, od isporuke vozila, sve do trenutka ulaska u ProvenExclusivity prodajnu mrežu.

Vozila su prije ponude podvrgnuta inspekciji vrhunski educiranih servisnih stručnjaka u minimalno pedeset točaka, a u rijetkim slučajevima kada je pojedino vozilo trebalo popraviti, popravak je obavljen isključivo originalnim rezervnim dijelovima.

Sva vozila su mlađa od pet godina i imaju manje od 100.000 prijeđenih kilometara.

Jasno je da kupnja rabljenog automobila iz linije ProvenExclusivity gotovo da se ne razlikuje od iskustva kupnje potpuno novog Mercedes-Benzovog vozila. Osim u cijeni.

Također, svako isporučeno ProvenExclusivity vozilo do prvog sljedećeg servisa ima minimalno šest mjeseci, odnosno treba prijeći 7.500 kilometara. Uz sve navedeno, za kupce su osigurane testne vožnje, posebne ponude financiranja kupnje i osiguranja, a moguća je i kupnja po principu zamjene ‘rabljeno za rabljeno’ uz fer i kvalitetnu procjenu vozila kojeg kupac nudi.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s