B-klasa ima najzadovoljnije vlasnike


Nakon preko milijun prodanih primjeraka, od čega je preko 330.000 aktualne generacije, Mercedes-Benz B klasa dobila je još jedno vrijedno priznanje. Prema istraživanju zadovoljstva kupaca koje je proveo ugledni J. D. Power B klasa je osvojila prvo mjesto u segmentu vozila ili pojednostavljeno rečeno njeni su vlasnici najzadovoljniji.
Studija VOSS (Vehicle Ownership Satisfaction Study) najveće je istraživanje ove vrste provedeno na uzorku od preko osamnaest tisuća njemačkih vlasnika vozila.

Studija je podrazumijevala online anketiranje na temu kvalitete, servisnih usluga, troškova korištenja i ukupnog zadovoljstva vlasnika vozila do dvije godine starosti, a u konkurenciji je bilo čak 127 modela 26 marki.

S izvrsnih 82,4 posto B klasa je osvojila prvo mjesto. Rezultate istraživanja koje se već dvanaest godina provodi u Njemačkoj , objavio je Auto Test magazin. Zadovoljan je i Ola Källenius, izvršni potpredsjednik prodaje i marketinga Mercedes-Benz automobila: „B klasa je savršena kombinacija sportskog dizajna, impresivne vozne dinamike i vrhunskog komfora. Novim modelom uspjeli smo proširiti grupu kupaca od mladih obitelj is djecom do aktivnih seniora.“

Aktualna, druga, generacija B klase lansirana je krajem 2011. i od tada je prodana u preko 330.000 primjeraka čime je ukupna brojka prodanih B klasa premašila milijun primjeraka.

Popularnosti svjedoči i podatak o vodećoj poziciji u minivan segmentu na njemačkom automobilskom tržištu. B klasa je osobito popularna među flotnim kupcima što potvrđuje i naslov pobjednika za 2011., 2012. i 2013. u kategoriji Mali i kompaktni van po izboru njemačkog magazina „Firmenauto“ (Company Car). I ugledna Dekra u svom godišnjem izvješću o rabljenim automobilima prepoznala je B klasu, te je zbog najmanje kvarova u Van kategoriji proglašena automobilom godine.


U kvalitete B klase možete se i osobno uvjeriti u osječkom salonu Automobila Škojo.

NOVA VOZILA
MERCEDES-BENZ B 180 CDI #17013
MERCEDES-BENZ B 180 CDI #17005
RABLJENA VOZILA
MERCEDES-BENZ B 180 CDI #4534 
MERCEDES-BENZ B 180 CDI #4480

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s