Slavljenički Sprinter Edition

Sprinter slavi dvadeseti rođendan – i svi su pozvani na zabavu. Kada je debitirao 1995., označio je početak nove ere za kombije, jer ovaj vrlo uspješan model iz Mercedes-Benz Vans odjela odavno je postao sinonim za kombije bruto težine oko 3,5 tone. Do sada se nekih 2,9 milijuna Sprintera zakotrljalo na preko 150 tržišta širom svijeta. Kako bi obilježili godišnjicu ovog bestsellera, Mercedes-Benz je izradio vrlo atraktivan i ekskluzivno opremljen poseban model – “Edition Sprinter”.

VARIJANTE “Edition Sprinter” je dostupan za furgon i crewbus varijante u sjajnoj srebrnoj metalik boji. Odbojnici su u ovoj ediciji u istoj boji – po prvi puta na Sprinteru.

Isto se može reći i za crno zatamnjena stražnja svjetla i crne 16-inčne kotače od lakog metala. Alternativno, “Edition Sprinter” je također dostupan sa srebrno sjajnim 17-inčnim kotačima od lakog metala. Posebnom izgledu i opremi modela doprinose i Bi-Xenon prednja svjetla i kromirane rešetke hladnjaka. “Edition Sprinter” natpisi na boku otklanjaju svaku nedoumicu o posebnom statusu ovog modela. I u unutrašnjosti je model posebno označan natpisima „Edition Sprinter“.

POSEBAN Crewbus inačica dodatno je opremljena vrhunskim kožnim upravljačem, te zatamnjenim staklima straga.

Specijalni model ograničen je na 2000 jedinica, a proizvodnja je počela prije nekoliko dana. Ovaj poseban model ići će u prodaju u 19 zemalja u Europi, a sve varijante motora su na raspolaganju.
U Njemačkoj, “EditionSprinter” paket u Furgon verziji će koštati 2300 eura (plus MwSt). U odnosu na pojedinačno naručivanje opcionalnih dodataka, to predstavlja uštedu od oko 50 posto.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s