Dobar posao u Njemačkoj

Daimler poziva na prijavu za posao u Sindelfingenu 15 i 16. rujna. Poziv se odnosi na studente koji su diplomirali i specijalizirali područje računalstva, inženjerstva, matematike, fizike i elektroinženjere. Krajnji rok za prijavu je 31. kolovoz.

PET PODRUČJA Daimler će ponuditi radna mjesta za početnike u pet područja vezanih za informacijske tehnologije: product owner, projektni menadžer, računalni arhitekt i dizajner, razvojni stručnjak, te integracijski i test menadžer.

Zainteresirani koji udovoljavaju uvjetima trebaju poslati svoje prijave na www.career.daimler.com. Dodatne informacije mogu se pronaći na mrežnim stranicama.

Težište prijava bit će stavljeno na promicanje aktivne komunikacije između sudionika i specijalističkih odjela. U Product Loungeu sudionici će dobiti uvid u pregled Daimlerovih aktivnosti na polju ‘povezane vožnje’ i tako steći osjećaj što nosi njihov budući posao. Sudionici će se moći izravno prijaviti za neku od pozicija u career loungeu, gdje će moći pokazati svoje vještine tako što će pristupiti individualnom razgovoru ili sudjelovati u rješavanju  konkretnog problema. Bit će obaviješteni o rezultatima prijave nekoliko dana kasnije.

Područja rada su široka – od različitih tehničkih funkcija vozila do kreiranja koncepta i razvijanja softvera. Inovativni softveri presudni su za Daimler koji je usmjeren prema mobilnosti za budućnost. U tom nastojanju tvorci automobila napreduju s povezanom vožnjom. Kao izumitelj automobila Daimler ima kratke razvojne cikluse i učinkovite digitalne postupke kako bi mogao i nadalje širiti vodeću poziciju u tehnologiji i automobilskoj industriji.

KONTAKT Za dodatna pojašnjenja obratite se na recruiting.de@daimler.com ili pozovite +49 (0)711 17-99 5 33.

“Connected Car” job application days održat će se 15 i 16 rujna 2015. u Sindelfingenu

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s