Brojni partneri se uključili u Krug povjerenja

Otvorenim vratima i bogatom ponudom najnovijih modela osobnih i gospodarskih vozila Automobili Škojo su u suradnji sa Star importom, generalnim uvoznikom Mercedes-Benza za Hrvatsku, ugostili partnere, prijatelje, novinare i sve zainteresirane za vozila s trokrakom zvijezdom.

Cjelodnevno druženje bila je prigoda da se svi bolje upoznaju s novitetima u Mercedes-Benzovoj ponudi, ali i da kroz interaktivne multimedijske prezentacije doznaju što im je sve na raspolaganju nakon kupnje nekog od vozila. Cjelovitost, ekonomičnost, sigurnost, podrška i povjerenje, ključni su segmenti oko kojih se gradi krug povjerenja i temelj dugogodišnjih poslovnih odnosa zbog kojih se klijenti sa zadovoljstvom vraćaju.

Pogledajte veliku galeriju slika s događaja.

OPTIMALAN IZBOR Široka paleta teretnih vozila, od dostavnih, pa sve do specijalnih opremljenih za najzahtjevnije transporte omogućavaju optimalan izbor u čemu je ključna pomoć prodajnih savjetnika koji će na osnovi zahtjeva klijenata konfigurirati optimalno vozilo.

Nije zanemariva ni paleta postprodajnih usluga koju je moguće prilagoditi svakom kupcu i prilagoditi je njegovim potrebama, kao ni činjenica da se u svim segmentima izrazito vodi računa o troškovima korištenja i posjedovanja. Posao je utoliko lakši što je primjerice Actros višestruko potvrđeno najštedljiviji kamion u kategoriji teških tegljača, a Fuso kamioni, recimo, nude hibridni pogon.

KORAK ISPRED Segment sigurnosti mnogima je značajan pri odabiru vozila, a tu je Mercedes tradicionalno ispred svih.

Od brojnih sustava aktivne i pasivne sigurnosti, preko sigurnosti kupca u kvalitetu vozila, sve do sigurnosti u minimalan gubitak vrijednosti pri daljnjoj prodaji. Sigurnost je usko vezana uz podršku koju jamči mreža ovlaštenih servisa s 24/7/365 podrškom i odgovarajućom ponudom originalnih i(li) tvornički repariranih rezervnih dijelova.

Kada se svemu doda odličan omjer uloženog i dobivenog i zadovoljstvo stručnim savjetovanjem pri odabiru, rađa se povjerenje i dugoročan partnerski odnos kakvog Automobili Škojo njeguju od prvog dana. U takvom ozračju se svi dobro osjećaju i zadovoljno se nasmiješe kada pogledaju na trokraku zvijezdu na upravljaču.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s