Tri nove nagrade za E-klasu

Ima li bolje potpore početku prodaje novog modela od niza nagrada koji ga prate. Nova E klasa, najinteligentnija limuzina u serijskoj proizvodnji osvaja tržišta, ali i stručnjake širom svijeta. Potvrđuje to i ovogodišnji „Automotive Interiors Expo 2016“, čije su nagrade nedavno dodijeljene u Stuttgartu. Čak tri „Automotive Interiors Expo Awards“ su pripale novoj E klasi.

Hartmut Sinkwitz, voditelj dizajna interijera, proglašen je Dizajnerom interijera godine od strane ocjenjivačkog suda kojeg je sačinjavalo 17 članova, vodećih svjetskih automobilskih i dizajn novinara.

INOVACIJA GODINE Nova E-klasa osvojila je nagradu i za najbolju unutrašnjost automobila iz serijske proizvodnje, dok su touch tipke za kontrolu sustava na kolutu upravljača istog modela proglasili inovacijom godine.

Svečana dodjela nagrada održana je u Stuttgartu kao dio „Automotive Interiors Expo 2016“.

Hartmut Sinkwitz, voditelj dizajna interijera

Nagrađeni voditelj dizajna Hartmut Sinkwitz pojasnio je nit koja je vodila njegov tim u stvaranju vrhunskog interijera: „Unutrašnjošću nove E-klase, dajemo novo tumačenje koncepta suvremenog luksuza. Osmislili smo prostran i inteligentan interijer. Osnova aktualne Mercedes-Benzove filozofije dizajna je u senzualnoj čistoći, korištenju tehnoloških inovacija i visoko kvalitetnoj opremi u funkciji stvaranja izuzetno emotivnog iskustva za vozača i putnike.”.

DNEVNI BORAVAK E-klasa ne samo da postavlja novi standard u kategoriji executive limuzinskoj klasi, već ona uz radno mjestu i privatno okruženje također postaje treće mjesto – dnevni boravak u kojem putnici mogu uživati u suvremenom luksuzu.

Podsjetimo, uz korištenje vrhunskih materijala i primjenu najsuvremenije tehnologije E-klasa je prvi automobil koji ima touch kontrolne tipke na upravljaču. One omogućuju vozaču da kontrolira cijeli infotainment sustav pomoću klizanjem prstiju, bez da skida ruke s upravljača i time remeti stabilnost vozila.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s