Novi ekskluzivni modeli roadstera – SL designo i SLC Red Art

Točno šest tjedana prije početka proljeća, Mercedes-Benz je najavio proljeće u svijetu automobila s dvije ekskluzivne linije svojih SL i SLC roadstera. Kupci tako imaju težak zadataka birati između predivnih SLC Red Art Edition i SL designo Edition. Na prvi dojam, kompaktni model SLC naglašava sportski duh i dinamiku, dok je model SL skrojen težiti prema čistom užitku i luksuzu interijera.

Bez obzira na pogonski agregat, od ulaznih modela, dizela ili top ponude u vidu Mercedes-AMG: SLC se može naručiti s bilo kojim od pet motora u posebnoj i dinamičnoj Red Art Edition izvedbi. Četverocilindrični SLC 180, SLC 200, SLC 250d  i SLC 300 modeli su dostupni u ekskluzivnoj boji naziva “designo iridium silver magno matt finish”, a alternativno kupci mogu birati između šest drugih boja.

POSEBNO SPORTSKI Uzbudljivim dizajnom i markantnim detaljima Red Art Edition izdanje doima se posebno sportski, u vanjštini i u unutrašnjosti.

Prednji spojler u crvenoj boji, rešetka hladnjaka u dijamantnom uzorku i crveni detalji na bokovima, te crvene “peraje” na difuzoru uz značke Red Art Edition mamac su pogleda. Skladan kontrast nastavljen je s 18-inčnim lakometalnim naplatcima s 5 dvostrukih krakova.

Red Art Edition unutrašnjost izražena je u ekskluzivnom postavu u crnoj koži sa srebrnim detaljima uz crvene prošave kao kontrast i istaknuti Red Art Edition logo na naslonima za glavu. Sportski upravljač uz izbor ponašanja automobila s DYNAMIC SELECT samo naglašava sportsku orijentiranost ove ekskluzivne linije. Kao dodatak tu je krov u dvije boje od kože kao i grijani “šal” za sve putnike pri vožnji bez krova, kada je vrijeme nešto svježije.

LUKSUZNA NADOPUNA Aluminijski dodaci kao i oni od karbonskih vlakana samo su nadopuna ove sportske priče.

Legendarni Mercedes-Benz SL Roadster dobio je u designo Edition izvedbi još više ekskluzivnosti. Poseban model odlikuje se elegantnim elementima i kvalitetnim materijalima, kako na vanjštini tako i u unutrašnjosti. Sjajna plava boja te 20 ili 19-inčni naplatci kao i kromirani umetci naglašavaju ekskluzivan izgled koji donosi designo Edition izvedba.

Vozač i njegovi putnici mogu uživati u luksuzu vrhunske unutrašnjosti. SL tako u svojoj unutrašnjosti otkriva porculanski crni finiš uz kontrastnu Nappa kožu u ekskluzivnom designo Edition izgledu i bijeloj boji. Klimatizirana sjedala, grijani zračni “šal”, kao i brojni sigurnosni dodaci tu su u službi čistog luksuza i sigurnosti.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s