U sustav dijeljenja električnih automobila uključeno 1.300 Smartova

Filozofija je jasna. Električni automobili su dostupni na nekoliko lokacija u gradovima, jednostavno ih je unajmiti, a tijekom vožnje korisnici se, ustvari, upoznaju s prednostima koncepta e-mobilnosti. Trenutno oko čak 270.000 Car2Go korisnika broje Amsterdam, Stuttgart i Madrid, a za najam im je dostupno preko 1.300 SmartForTwo modela s električnim pogonom.

MANJE ZAGAĐENJE O ekološkim benefitima za gradove uključene u sustav zapravo brine 10.000 vozača koji dijeli električne automobile svakog dana i na taj način manje zagađuju okoliš, a i manje su prometne gužve.

Osim praktične primijene i smanjenja onečišćenja zraka u gradovima, Car2Go usluga pokazala se i kao izvrsna platforma za upoznavanje vozača s e-mobilnošću koju pružaju električni automobili u gradovima. Platforma je pokrenuta 2012. sa samo dva modela automobila i doslovno nekoliko korisnika, i do danas je izrasla u respektabilan sustav za dijeljenje električnih automobila. S obzirom na tako veliki broj svakodnevnih korisnika, usluga je i odličan poligon za testiranje električnih automobila.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s