Offroaderska X-klasa u verziji za kompjutersku igru “The Crew 2”

Automobili, guste šume i stjenovite staze – u Ubisoftovoj nadolazećoj video igri “The Crew 2”, igrači doživljavaju sve avanture na terenu i izvan terena za upravljačem nove Mercedes-Benz X klase. Ako ste ikada poželjeli provozati taj autombil po svim mogućim i nemogućim terenima, ovo je možda idealna prilika bez opasnosti za vas kao vozača, ali i za sve oko vas. A nema nikavih opasnosti ni za vozilo.

KAD STIŽE? Igra “The Crew 2” u trgovine stiže 29. lipnja 2018., a bit će objavljena za PlayStation 4, Xbox One i PC.

X klasa vas vodi u prilagođenu misiju discipline “Rally Raid”, koja se odvija na off-road cestama. Kada igrači uspješno završe ovu utrku, oni će biti nagrađeni ekskluzivnim vozilom. X klasa je također dostupan u modusu “slobodne vožnje”, što vam omogućava istražiti cijelu kartu utrke.

Programeri “The Crew 2” dali su virtualnom off-roaderu neke ekstremne tuning dodatke koje se razlikuju od opreme dostupne u stvarnom svijetu: veće gume, vitlo na prednjem braniku, itd. Igrači također mogu prilagoditi svoju X klasu pomoću mogućnosti konfiguracije igre i mogu, primjerice, odabrati željenu boju i kotače.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s