Sprinter na duge staze

Mercedes Benz Sprinter

Zatezanje bora donosi magične rezultate kako među ženama tako i među automobilima. Zašto onda isto ne učiniti i s dostavnim vozilima. Ovih je dana predstavljen novi Sprinter, točnije njegova usavršena verzija koja korisnicima nudi još više funkcionalnosti i sigurnosti uz manju potrošnju i manje zagađenje. Sprinter kroz šestu etapu ekologije prolazi prvi i s Euro VI normom nastavlja dalje u osvajanju kilometara i kupaca širom svijeta.

Od predstavljanja 1995. godine gotovo dva i pol milijuna Sprintera „potrčalo“ je cestama 130 zemalja svijeta. Potrebe tržišta pokušavaju zadovoljiti proizvodni pogoni u Njemačkoj, Južnoj Karolini, Argentini i Kini, a uskoro i u pogonima GAZ-a u Rusiji. „Vans goes Global“ Mercedesova strategija razvoja osvaja nova tržišta jedno za drugim zahvaljujući prije svega vrhunskom imageu koji prati Sprinter od prvog dana. Unatoč gospodarskoj krizi koja potresa mnoga tržišta Mercedes je samo u prošloj godini prodao preko 159.000 Sprintera. I u ovoj godini se očekuju slične brojke na zapadnoeuropskom tržištu, dok istočnoeuropska tržišta, osobito Rusije i Turske pokazuju i povećanje zanimanja za Sprinterom. Mercedes Benz Sprinter

Predbilježbe za novi Sprinter krenule su u lipnju. U odnosu na dosadašnji model ovaj je još sigurniji, još „zeleniji“ i još ekonomičniji. Istovremeno u unutrašnjosti nudi obilje detalja i sustava preuzetih iz Mercedesovog bogatog osobnog programa čime postaje ugodno i udobno radno mjesto bez obzira u kojem dijelu svijeta upravljali njime. Iako sprinteri posustanu u dugim utrkama, Sprinter je očito dobro pripremljen i za ultramartone.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s