Mercedes-Benz emitira vlastiti radijski program

Mercedes-Benz startet als erster Autohersteller eigenes digitale
Mercedes-Benz je još jedno odmakao konkurenciji. Pionirsku ulogu koju ima već preko stotinu godina potvrdio je na frankfurtskom salonu automobila. Mercedes-Benz je postao prvi proizvođač automobila na svijetu koji emitira vlastiti radijski program. Povodom frankfurtskog salona predstavljen je digitalni 24-satni program dostupan putem aplikacija na tabletima i mobilnim uređajima, putem web playera, te najnovije generacije COMAND Online multimedijskog sustava predstavljenog ovih dana u još jednom novitetu – Mercedes-Benzu GLA.


Program je namijenjen “Always – ON” generaciji koja je željna kvalitetnih informacija i glazbe, a istovremeno se radi upravo o populaciji kojoj je omiljena Mercedes-Benzova ponuda kompaktnih automobila poput najnovijeg GLA. Program zvjezdanog branda emitira se 24 sata, na engleskom jeziku, a nudi kompilaciju najnovijih informacija vezanih uz Mercedes-Benz, sofisticiranu glazbu, te programe partnera uključenih u ovaj zanimljivi projekt. Kroz program predstavlja ne samo postojeće modele i dostignuća, već i otkriva detalje o projektima koji će tek ugledati svjetlo dana, odnosno o brojnim inovacijama kojima svakodnevno oplemenjuje automobilski svijet.
– Emitiramo sve što je vezano uz brand i naše proizvode, ali ne u promotivnoj, već u odmjerenoj novinarskoj formi, čime smo učinili odmak od sličnih projekata – ponosan je Lueder Fromm, voditelj globalnih marketinških komunikacija Mercedes-Benz automobila i voditelj cjelokupnog projekta. Vođeni motom “The World of Driving Culture” Mercedesovi su stručnjaci uspjeli integrirati cjelokupnu ideju u najnoviji COMAND Online multimedijski sustav i dovoljan je samo jedan dodir da uplovite u Mercedes-Benzov radijski svijet.
Opširnije o Mercedes-Benz radiju putem web playera, app-a ili COMAND Onlinea

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s