Sprinter najbolji „pekar“

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Nedavno predstavljeni novi Sprinter ovih je dana stigao u salone, praćen nizom nagrada. Osim što je u Rusiji treću godinu zaredom osvojio titulu „Van oftheYear 2013.“, prije nekoliko dana dobio je i nagradu specijaliziranog njemačkog časopisa „Backjournal“ – „Bakery Van of theYear“.


Baš ova nagrada jedna je od najzanimljivijih jer se veliki postotak Sprintera isporučuje upravo u izvedbi za dostavu kruha. Čitatelji ovog specijaliziranog časopisa nagradu dodjeljuju od 2004., a Sprinter je ovogodišnji dobitnik u kategoriji dostavljača velikog kapaciteta. Novi Sprinter nudi još više funkcionalnosti i sigurnosti uz manju potrošnju i manje zagađenje zahvaljujući Euro VI econormi koju zadovoljava. Prerade Sprintera za potrebe pekarske industrije postale su specijalnost i osječkog Uniboxa, odjela Automobila Škojo zaduženog za izradu posebnih izvedbi dostavnih vozila. Od ovakvih se vozila traži da zadovolje nekoliko vrlo značajnih kriterija o kojima ovisi funkcioniranje pekarskog sustava. Bez obzira radi li se o transportu smrznutih poluproizvoda ili o gotovim pekarskim proizvodima važno je da transport što kraće traje, vozilo mora biti okretno i imuno na gradske gužve dok istovremeno njegov kapacitet mora zadovoljavati ekonomske računice proizvođača. Ponekad je teško pomiriti sve zahtjeve, no, i ova nagrada potvrda je da je Sprinter optimalno rješenje. Među vozačima je omiljen zbog lake upravljivosti i preglednosti, a među vlasnicima zbog male potrošnje i pouzdanosti. S obzirom na bogatu ponudu modela i motora nebrojene su mogućnosti kombiniranja i sklapanja najbolje konfiguracije za određenu vrstu dostave.

U Mlinaru, najvećoj hrvatskoj pekarskoj industriji, već odavno su Sprinter prepoznali kao najučinkovitije transportno vozilo za svoj asortiman

U Mlinaru, najvećoj hrvatskoj pekarskoj industriji, već odavno su Sprinter prepoznali kao najučinkovitije transportno vozilo za svoj asortiman

Stručnjaci Uniboxa i Automobila Škojo već nakon kraćeg razgovora prepoznat će potrebe vašeg posla i omogućiti vam da se priključite milijunskoj svjetskoj Sprinter obitelji. Naime, od predstavljanja 1995. gotovo dva i pol milijuna Sprintera je na cestama preko 130 zemalja svijeta, a sve veće potrebe tržišta pokušavaju zadovoljiti proizvodni pogoni u Njemačkoj, Južnoj Karolini, Argentini i Kini, te pogoniGAZ-a u Rusiji.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s