Schumacher promovira IntelligentDrive

Mercedes-Benz Intelligent Drive Kampagne; Mercedes-Benz Intellig


Nakon uspješno odrađene vožnja cestama BetrheBenz u kojoj je nova S klasa samostalno odvezla 100 kilometarsku rutu po prometnim njemačkim cestama, Mercedes-Benz je svoj IntelligentDrive odlučio kroz reklamne aktivnosti približiti vozačima.

Zahvaljujući kamerama, radarima i senzorima, Stop&Go Pilotu i drugim elektronskim sustavima nova s klasa sposobna se samostalno kretati prometnicama, ali je daleko važnije da je sposobna izbjeći sudar i kritične prometne situacije i promet učiniti sigurnijim. Vožnja između Mannheima i Pforzheima potvrdila je da napredni sustavi mogu predvidjeti i izbjeći sve potencijalne opasnosti, no, ljudi su još uvijek pomalo skeptični u sposobnosti elektronike. Koliko je sustav suveren potvrdit će im i sedmerostruki svjetski prvak u Formuli 1 Michael Schumacher čije je bogato iskustvo na neki način utkano i u Mercedes-BenzIntelligentDrive. Naime desetljeća u prestižnim automobilskim natjecanjima, ali i analize prometa i svakodnevnih nezgoda utkana su u memoriju sustava.

Mercedes-Benz Intelligent Drive Kampagne; Mercedes-Benz Intellig
Michael Schumacher, najuspješniji vozač u povijesti Formule 1 obratit će se javnosti putem jumbo plakata i u tiskanim medijima uz poruke kako vrhunski vozači nište ne prepuštaju slučaju, odnosno s nadom kako će uskoro svi automobili upozoravati svoje vozače ako voze krivom stranom ceste. Uz to Michael Schumacher će aktivno sudjelovati i u eventima koji će vozače naučiti koristiti sve pogodnosti koje im nudi IntelligentDrive. Televizijska kampanja bit će osobito zanimljiva jer se u spotu uopće ne pojavljuje automobil, već kokoši koje su poslužile kao primjer savršene prirodne stabilnosti. Uz glazbenu podlogu Dianne Ross „UpsideDown“ slikovito će pokazati kako funkcionira sustav nadzora stabilnosti nove S klase.

Mercedes-Benz Intelligent Drive Kampagne; Mercedes-Benz Intellig

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s