Zimski prijedlozi iz Mercedes-Benza, sigurno i komforno

13C1154_01

Iako ovogodišnja zima još nije pokazala svoje pravo lice, iskusni i razumni odavno su se za nju pripremili. Mercedes im je olakšao pripreme bogatim zimskim paketima obavezne i dodatne opreme koji su na raspolaganju za sve aktualne modele. U suradnji s dugogodišnjim partnerima i za ovogodišnju su sezonu ponudili setove zimskih guma, dodatke za zaštitu unutrašnjosti i bogatu transportnu opremu.

Najvažniji dio zimske opreme su gume koje Mercedes nudi u posebno pripremljenim setovima koji uz odgovarajuće čelične ili naplatke od lake legure sadržavaju i posebno odabrane gume koje na sebi nose oznaku MO (Mercedes original) za klasične, odnosno MOE (Mercedes original Extended) za Run-Flat gume. Oznaka se nalazi na boku gume , uz datum proizvodnje, a označava gumu koja je prošla preko pedeset različitih kontrola i zadovoljava najstrože Mercedesove standarde. Uz to, Mercedesovi partneri nude brigu i skladištenje za ljetne gume tijekom zime, te njihovu pripremu za slijedeću sezonu.

Za siguran i ugodan dolazak do odredišta uz zimske gume na raspolaganju su navigacijski sustavi najnovije generacije,  a putnicima na stražnjem sjedalu, osobito onima s bezbroj pitanja poput: „Tata, kada ćemo stići?“, vrijeme će kraćim učiniti Entertainment sustavi dostupni za većinu modela.

Zimovanje traži i puno opreme od skija, snowboarda, pancerica, čizama, kaciga, pa sve do sanjki i rezervnog seta odjeće. Kako bi sve potrebno  i stiglo na odredište, kapacitet prtljažnika možete povećati  bogatom ponudom krovnih kutija. Automobili Škojo su dugogodišnji partner uglednog švedskog proizvođača Thule, koji ima rješenje baš svih transportnih problema. Osim kovčega u ponudi su i posebni nosači skija, i snowboarda, te posebno prilagođene torbe. Lista originalne dodatne opreme sadržava i gumene tepihe za zaštitu unutrašnjosti, tepihe i kadice za zaštitu prtljažnog prostora, sve do posebnog prekrivača koji štite karoseriju prilikom utovara i istovara. Vrh ponude čine posebno dizajnirani odjevni predmeti za nju i njega s Mercedesovim znakom.

Ipak, sva oprema i sva tehnologija su u ljudskim rukama i za sigurno putovanje zimi potrebne su određene vještine koje se mogu dovesti do savršenstva u jednom od Mercedesovih trening centara. Zimski treninzi poučit će vas kako se vozi u najtežim zimskim uvjetima, a treninzi koji uključuju i AMG WinterSporting održavaju se na austrijskom Lungauringu, te u Polarnom krugu, sjevero-zapadno od Arjeploga.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s