Novi modeli S-klase

Mercedes-Benz S-Klasse, S 600 (2013); Mercedes-Benz S-Class, S 6
Nastavlja se obogaćivanje ponude nove S klase. Već ih je moguće naručiti, a od ožujka će u salonima biti četiri nova, vrlo zanimljiva modela kojima će biti zaokružena ponuda: S300 BlueTecHybrid, S350 BlueTec 4matic, S600 i S65AMG. Ubrzo nakon predstavljanja, nova je S klasa preuzela vodeće mjesto u segmentu i po svemu sudeći nema ga namjeru tako skoro ispustiti, jer ova nova četiri modela popunjavaju praznine u ponudi i omogućavaju kupcima da odabere S klasu sukladno svojim željama i potrebama.


Hybrid je namijenjen štedljivijima i ekološki osviještenima, 4Matic nudi vrhunsko upravljanje i u najtežim cestovnim uvjetima, dok je S600 tradicionalni simbol vrhunca luksuza i otmjenosti. S65AMG je posebno dizajniran i konstruiran za one najzahtjevnije koji i u superluksuznom automobilu kakva je S klasa žele imati i vrhunske performanse. Pod papučicom gasa spremno je čak 630 konjskih snaga što ga čini apsolutno najsnažnijim u luksuznom segmentu. Tek stepenicu niže je S600 kojega pokreće V12 biturbo motor sa 530 KS i čak 830 Nm okretnog momenta. Kako se radi o top modelu u ponudi, logično je da su LED IntteligentLightsystem, MagicBodyControl, RoadSurfaceScan i drugi elektronski sustavi serijska oprema. Elektronike ne nedostaje ni u slabijim modelima, a u kombinaciji s pogonom na sva četiri kotača nudi vrhunsku stabilnost i sigurnost. Jedan od najekonomičnijih V6 diesel agregata 350 BlueTec sada je u ponudi i sa 4Matic pogonom na sva četiri kotača, pri čemu je razina potrošnje zadržana na odličnih 5,9 litara na 100 prijeđenih kilometara. Ipak, štedljivost je kategorija u kojoj dominira S300 BlueTecHybrids potrošnjom 4,4 litre i emisijom CO2 od samo 115g/km, što je za limuzine veličine S klase do nedavno bila znanstvena fantastika. Ova S klasa posjeduje energetski certifikat A+, a sa 204 konjske snage još uvijek nudi dobra ubrzanja (7,6 sekundi od 0-100km/h) i najveću brzinu od 240 km/h.


Uz četiri nova modela u ponudi je još nekoliko opcija koje su sada dostupne za sve modele. Radi se o nekoliko novih mogućnosti unutrašnjosti u kombinacijama raznih boja i materijala, head-updisplayu, grijanom vjetrobranu, te touchpadu, a sustav prevencije sudara je usavršen te je donja granica brzine na kojoj reagira s 30 km/h spuštena na 7 km/h. Novu S klasu i njenu ponudu možete detaljnije upoznati u salonima Automobila Škojo u Osijeku, Zagrebu i Splitu.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s