Istarska avantura


Prvi konkretni susreti nove C-klase i GLA, s jedne strane, te grupe od 24 hrvatska automobilska novinara s druge strane upriličeni su duboko u unutrašnjosti Istre. Testne vožnje u povremeno čak i nadrealnom okruženju prirode vjerojatno su pomogle razviti cijele nizove dodatnih osjećaja spram novih mogućnosti naših zvijezda.

Negdje između degustacija finih sireva, vinskih senzacija, izazova kozjih puteva, sofisticiranih hotelskih predvorja i inspirativnih čuda prirodne arhitekture koja su se ukazivala na horizontu, Istra Press Drive je uspio sudionicima dodatno približiti iskustvo Mercedes-Benzova Intelligent Drive sustava, te serijskih Attention Assist i Collision Prevention Assist Plus. Gotovo 10 centimetara duža i 100 kilograma lakša nova C-klasa nametnula se kao luksuz koji je moguće izvrsno kombinirati s istarskom ponudom. Naravno, nova generacija 4MATIC sustava stalnog pogona na sva četiri kotača kojom je obdaren GLA značajno je promijenila doživljaj krstarenja, naročito izvan ceste.

To su tek osnovni detalji kojima su se novi modeli nadmetali za pažnju sedme sile. Ostale impresije čitat ćemo, slušati i gledati ubrzo. A za sve one koji ne mogu dočekati – evo i fotoizvještaja koji, kao što je to i inače lijep običaj, govori više od tisuću riječi 🙂

Autor fotografija je Mario Poje

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s