Ponuda za komunalce


IFAT je vodeći svjetski sajam inovacija, vozila i opreme za sektor javnih servisa. Jedinstvena je to prilika za tvrtke poput Daimler AG da predstave stručnjacima iz cijelog svijeta što novoga imaju za ponuditi. A kod Mercedesa noviteta ne nedostaje.
Do otvorenja ovog sajma u Münchenu je još dvadesetak dana (od 5. do 9. svibnja), ali sve se već zna. Mercedes će se predstaviti na štandu 331 u dvorani C4 i na otvorenom izložbenom prostoru, s cjelokupnom gamom vozila. Fokus je naravno na ekološki orijentiranim vozilima koja zadovoljavaju Euro VI i Euro5b+ norme o emisiji štetnih plinova, te na vozilima pokretanima hibridnom tehnologijom. U suradnji s proizvođačima nadogradnji izložit će vozila za zimsku službu, za prikupljanje i transport korisnog otpada i smeća, te vozila za cestovno-vancestovne operacije.


Dva Mercedes-Benz Arocsa, jedan Mercedes-Benz Econic, dva Unimoga i jedan Sprinter već imaju rezervirana mjesta na štandu, a Daimlerovu ponudu upotpunit će Canter Eco-Hybrid na Fusovom štandu. Na otvorenom prostoru F5 će biti izloženo preko dvadeset specijaliziranih vozila na osnovi Atega, Antosa i Fuso Cantera. Uz njih, nekoliko će se kamiona moći vidjeti i na štandovima partnera – proizvođača nadogradnji.
Kako je sada vrijeme za nabavku vozila za slijedeću sezonu zimske službe detaljnije informacije o sajmu i događanjima na njemu možete pronaći na www.ifat.de.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s