S kvalitetnom opremom, spremno u zimu

13C1154_028

Dok ski i snowboard fanovi grozničavo čekaju prvi snijeg, mnogi vozači imaju pomiješane osjećaje o brzom približavanju zimske sezone. Pravim odabirom pribora i opreme nemaju razloga za brigu, a dugogodišnje iskustvo Mercedes-Benzovih stručnjaka olakšat će odabir i otkloniti dvojbe.

Winter Workshop 4MATIC Hochgurgl 2014

Tradicionalno, u ponudi su kompletni zimski kotači koji mogu biti opremljeni gumama proizvedenim isključivo za Mercedes-Benz s oznakom MO (Mercedes Original) ili MOE (Mercedes Original Extended s run-flat opcijom) na boku. Gume označena MOExtended imaju “run flat” svojstva: čak i nakon bušenja se može voziti 80 km na max brzini od 80 km/h, a u slučaju iznenadnog gubitka tlaka, vozilo ostaje u traci i upravljivo, a promjene guma u opasnim uvjetima nije potrebna. Usko surađujući s vodećim proizvođačima guma, Mercedes-Benz razvija gume koje nakon zadovoljavanja preko 50 rigoroznih kriterija ispitivanja mogu nositi oznaku MO ili MOE kao Mercedes-Benz izvorne gume.

Put do zimskog odredišta olakšat će vam i navigacijski sustav, te tako umanjiti stres putovanja u nerijetko teškim uvjetima. Uz njega, multimedijski COMAND Online omogućuje digitalni TV / radio prijem i niz drugih mogućnosti, uključujući brzu navigaciju, izbjegavanje zastoja putem up-to-date i trenutne obrade informacija o prometu, ima integrirani WiFi Hotspot i LINGUATRONIC sustav glasovnog upravljanja. COMAND Online je dostupan i kao naknadna opcija, sa ili bez DVD changera, a monitor se može naknadno ugraditi kao stand-alone opcija. Prijenosni iPad® docking station za stražnji dio, pretvara područje stražnjeg sjedala u komunikacijski centar i(li) kino, što osigurava da putovanje na godišnji odmor ne može trajati dovoljno dugo za djecu. Montažni nosač jednostavno pričvršćen na naslone za glavu prednjih sjedala prilagođen je 9,7-inčnim iPad® modelima od ipad 2® do ipad 4®.

Winter Workshop 4MATIC Hochgurgl 2014

Skije, sanjke ili snowboardi, te druga sportska oprema stići će na odredište sigurno i jednostavno s krovnim nosačima i krovnim kutijama individualno prilagođenim svim Mercedes-Benz vozilima. Mercedes-Benz nudi dvije varijante za prijevoz zimske sportske opreme na krovu: novi alustyle “Standard” nosači skija i snowboarda je dizajniran za do četiri para skija ili dva para snowboarda. “Comfort” verzija je u stanju nositi do šest pari skija, te ima korisnu funkciju izvlačenja koja olakšava  utovar i istovar. U ponudi su krovne kutije visoke kvalitete s kapacitetom od 330, 400 ili 450 litara.

Za ekstremne zimske uvjete spremni su posebni tepisi, kadice za prtljažnik, te kutije i kovčezi za bolju organizaciju prtljažnog prostora, teleskopske četke i strugalice, punjači akumulatora, lanci za snijeg i brojne druge putne sitnice.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s