Uključite se! Mreža vlasnika Mercedes-Benz kombija i komercijalnih vozila


Oko tri godine nakon uspješnog lansiranja stranice, Mercedes-Benz Vans u potpunosti je obnovio svoju društvenu TV platformu MYVAN kako bi poboljšali uslugu i umrežavanje. Međunarodna web stranica je usmjerena prema samozaposlenima i Van entuzijastima, i donosi priče i svjedočanstva iz stvarnog života iz svijeta kombija i komercijalnih vozila. Uz doseg koji se mjeri u desecima milijuna, s više od 6,5 milijuna YouTube pregleda, MYVAN je jedna od najvećih ponuda te vrste u svijetu, pruža sadržaje na tri jezika (engleski, njemački i španjolski) i dopire do gledatelja u više od 180 zemalja.

SVAKODNEVICA Ključni element obnovljene stranice je potpuno nova web platforma, koja prikazuje Mercedes-Benz Sprinter, Vito, i Citan kombije u kategorijama “Proizvod”, “Ljudi” i “Posao“.

Osim što pruža pojednostavljeni oblik strukture, obnovljena stranica se fokusira na optimizaciju korisničkog vodstva. Kao rezultat toga, korisnici sada mogu odmah nastaviti istraživati na drugim stranicama, kako bi dobili dodatne informacije o vozilu predstavljenom u svakoj priči.

“Brendovi sve više postaju mediji sami za sebe. Kako MYVAN pokazuje, prepoznali smo tu činjenicu prije tri godine, kada smo uspješno lansirali platformu u ciljnoj skupini. Sustavno smo je poboljšavali kako bi što čvršće povezali sadržaj i prodaju. Kao rezultat toga, mi smo postigli novu kvalitetu komunikacije s kupcima”, kaže Nicolai Berger, voditelj marketinških komunikacija i informacijskih proizvoda u Mercedes-Benz Vans.

SADRŽAJ Ključni element je kvalitetan sadržaj u obliku video i foto galerija, te članaka na engleskom, njemačkom i španjolskom.

Istovremeno, MYVAN će se usredotočiti na društvene mreže i sadržaje na Facebooku, Googleu+, YouTubeu i Flickru gdje će se ponuditi korisnicima još više novih mogućnosti informiranja. MYVAN također ima Twitter kanal za izravne prijenose događaja, a u sklopu usmjeravanja pozornosti ciljnih skupina, Mercedes-Benz Vans će također razviti i provesti više prodajno orijentiranih formata u budućnosti.

“Danas, dobar sadržaj je važan dio uspješnog onlin ebrand komuniciranja. Susrećemo se s novim zahtjevima u sklopu preuređene MYVAN platforme, gdje smo obilato primijenili nove marketinške pristupe sadržaju” kaže Claus Hammer, voditelj digitalnog marketinga Mercedes-BenzVansa.

Preostaje vam posjetiti MyVan

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s