E klasa – Sinonim poslovne limuzine

Gornja srednja automobilska klasa već preko trideset godina je definirana Mercedes Benzovom E klasom. Predstavljena krajem 1984., nepunu godinu kasnije obogaćena i karavanskim T modelom E klasa je bila pojam decentnosti, funkcionalnosti, ali i statusa.

U međuvremenu su stizali novi modeli i inačice: W210 1995., 4Matic izvedba s pogonom na sva četiri kotača i snažni E55AMG 1997., pa novi model i 7-stupanjski automatic 2002/2003., u ljeto 2005. novi V6 motori, u proljeće 2009. novi model limuzine i T modela, dvije godine kasnije facelift i start/stop sustav, sljedećeg ljeta i Hybridna verzija i napokon početkom 2013. facelift kakav je u ponudi i danas. Bogata i uzbudljiva povijest imala je samo jedan cilj biti i o(p)stati na vrhu, bit (naj)bolji. U ponudi je čak šest benzinskih, pet dieselskih i jedan diesel/hybrid motor, nekoliko paketa opreme i nebrojene mogućnosti personalizacije.

Ipak, postoje neke konstante kada je E klasa u pitanju s kojima jednostavno ne možete pogriješiti. Crna boja, avantgarde paket opreme, dieselski motor i automatski mjenjač. Upavo takva E klasa čeka vas u salonu automobila Škojo, pokretana je 200 CDI motorom najveće snage 136 KS što je dovoljno za ubrzanje iz mjesta do 100 km/h za 9,5 sekundi i najveću brzinu od 207 kilometara na sat. Iako iz donjeg dijela dieselske ponude – sasvim uvjerljive brojke. Još su uvjerljivije one o potrošnji koja se kreće u rasponu od 3,9/4,6/5,6 litara na 100 prijeđenih kilometara i emisiju CO2 od 119 g/km. Motor je spregnut s izvrsnim sedamstupanjskim 7G automatskim mjenjačem koji vam naprosto čita misli. Crna karoserija upotpunjena je Avatgarde paketom opreme i kombinacijom crne Artico kože i tkanine na sjedalima. Na popisu opreme je i sustav aktivne pomoći pri parkiranju, te LED Intelligent Light System. Odreda korisni sustavi koji će vam olakšati svakodnevnu upotrebu i povećati užtak korištenja E klase.

POPUST Užitak će biti još veći uzmete li u obzir činjenicu da je u tijeku velika akcijska prodaja pa je na ovaj automobil odobren popust od čak 10.990 eura i dostupan je za 47.220 eura sa PDV-om.

Uz to u ponudi su i različiti modeli financiranja uz trenutnu isporuku.

AKCIJA Mercedes-Benz E 200 CDI Avantgarde Dream Edition

2 AKCIJA Mercedes-Benz E 200 CDI Avantgarde Dream Edition

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s