Mercedes-Benz GLA – Sada još povoljniji

POGLEDAJTE AKCIJSKO VOZILO U NAŠEM KATALOGU

 AKCIJA U salonu imamo GLA 200 CDI u sklopu posebne ponude, opremljen je STYLE paketom opreme, unutrašnjost je u kombinaciji crne tkanine i artico kože, a opremljen je kamerom za vožnju unatrag, kotačima od lakog metala promjera 17″ i sve uz popust od 2.406 eura u odnosu na redovnu cijenu.

Znanja i iskustvo stečena kroz godine razvoja G klase, ML-a i GLK, uz koje zaokružuje Mercedesovu off-road ponudu obilježavaju i Mercedes-Benz GLA po mnogima najzanimljivijeg člana A obitelji.

GLA se pruža 4420 mm u dužinu, uz širinu od 1800 mm, te visinu od 1500 mm koristio je modularnu NGCC platformu (New Generation Compact Cars) i može se pohvaliti koeficijentom otpora zraka od 0,29. Dostupan je s novom generacijom 4MATIC permanentnog pogona na sva četiri kotača s potpuno varijabilnim momentom, čime se prilagođava uvjetima na cesti i izvan nje i optimalno reagira. Uz to opremljen je brojnim elektronskim sustavima poput ATTENTION ASSIST – otkrivanje pospanosti vozača, COLLISION PREVENTION ASSIST s prilagodljivom pomoći pri kočenju BRAKE ASSIST, koji aktivno sudjeluje u prevenciji sudara pri brzinama od 7 km/h naviše.

Kroz bogatu ponude dodatne opreme dostupni su i Lane tracking paket s detekcijom vozila u mrtvom kutu, Lane Keeping Assist za spriječavanje nenamjernog napuštanja vozne trake, te Adaptive Highbeam Assist. Sustavi poput prilagodljivog tempomata koji nadzire situaciju ispred vozila i reagira na sporija ili zaustavljena vozila, odnosno automatskog kočenja pri brzinama do 200 km/h su dio bogate serijske opreme.

PAKETI OPREME Oprema, odnosno uređenje unutrašnjosti i detalji na vanjštini podijeljeni su u tri paketa Style, Urban i AMG Line, a moguće ih je i dopuniti paketima Night i Exclusive.

U ponudi su redni četverocilindraši, najmanji zapremnine 1,6 litara u GLA 200 razvija 156 konjskih snaga, a GLA 250 od 2 litre nudi 211 konjskih snaga. Tu su i dva dizelska motora zapremnine 2,2 litre: GLA 200 CDI sa 136, GLA 220 CDI sa 170 konjskih snaga, te AMG inačica s 2.0-litrenimturbo-benzinskim motorom sa čak 360 KS kakav se ugrađuje i u CLA. Svi motori zadovoljavaju Euro6 norme o emisiji ispušnih plinova. U kombinaciji s preciznim mjenjačima, uključujući i 7G-DCT i 4-Matic prijenosom snage na sva četiri kotača, GLA jamči siguran povratak kući s lakših off-road izleta. Dio opreme je i kontrola brzine na nizbrdicama te drugi elektronski sustavi uključujući i posebno pripremljeni ESP.

Prvenstveno je namijenjen mladim i aktivnim obiteljima kako bi zadovoljio njihove vikend rekreacijske potrebe. U tome će im pomoći i prtljažni prostor koji nudi od 421 do 836 litara u raznim konfiguracijama putničkog i prtljažnog prostora. Kako bi putovanje bilo ugodnije, uz brojne aplikacije koje su u ponudi uz Mercedesova vozila, putnicima je na raspolaganju i pristup društvenim mrežama, navigacija sa Street View i 3D mapama i uobičajena multimedija.

EKO AUTOMOBIL Čak 95 posto GLA može se reciklirati.

RECIKLIRANA PLASTIKA U GLA je ugrađena 41 komponenta (ukupne težine 35,9 kilograma) izrađena od reciklirane plastike.

PRIRODNI MATERIJALI Lukovi oko kotača napravljeni su od starih obloga odbojnika, a 46 dijelova (težine 21 kilogram) su načinjeni od prirodnih materijala, poput recikliranog papira.

SMANJENA EMISIJA Sve navedeno rezultiralo je smanjenom emisijom CO2 u proizvodnji za čak 60 posto.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s