C-klasa je automobil godine

Mercedes-Benz C 350 PLUG IN HYBRID (W 205) 2014
Mercedes-Benz osvojio je nagrade u tri kategorije na prestižnom “World Car Awards 2015”,. Christoph Horn, voditelj globalnih komunikacija osobnih vozila Mercedes-Benz i Rob Moran, direktor komunikacija Mercedes-Benz USA, preuzeli su vrijedne nagrade na svečanosti održanoj u sklopu New York International Auto Show.

Mercedes-Benz wins three categories in the prestigious "World Car Awards 2015"  Mercedes-Benz gewinnt drei Kategorien der renommierten „World Car Awards 2015“.

NAJBOLJI Poseban uspjeh zabilježila je Mercedes-Benz C-klasa, koja je ukupni pobjednik ovogodišnjeg “World Car of the Year 2015 Award”. S-klasa Coupé je proglašena “Svjetskim luksuznim automobilom 2015.”, a sportski Mercedes-AMG GT osvojio je nagradu za “World performance Car 2015.”.

Mercedes-Benz S 65 AMG Coupe´(BR 217), 2014

Mercedes-Benz je jedini automobilski proizvođač koji je u završnici izbora imao čak pet automobila, što se još nije dogodilo u 11-godišnjoj povijesti izbora “World Car of the Year”. Međunarodni žiri za ove prestižne nagrade je sastavljen od 75 renomiranih automobilskih novinara, a osvojena priznanja dodatno će učvrstiti image Mercedes-Benza među sadašnjim i budućim klijentima.

Rennwagen Mercedes-AMG GT3 Genf 2014; Racecar Mercedes-AMG GT3 G

Mercedes-Benz je i na dosadašnjim izborima bio uspješan, tako je 2014. S-klasa pobijedila u kategoriji “World Luxury Car”, u izboru 2012. S 250 CDI BlueEFFICIENCY je pobijedio u kategoriji “World Green Car”, a ista nagrada je 2007. pripala Mercedes-Benzu E 320 BlueTEC.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s