Dispo Pilot – moćni logistički alat za kamione i autobuse

Daimler Fleet Board, vodeći europski sustav telematskih usluga za kamione, kombi vozila i autobuse, svojim kupcima nudi još učinkovitiji model upravljanja i povezivanja s novim DispoPilot.guide. U razvoju sustava Fleet Board je surađivao s TomTom-om, vodećim stručnjakom u navigaciji i kartama, a rezultat je moćan radni alat za upravljanje narudžbama s Fleet Board uslugom razmjene poruka i logistike.

PODRŠKA Robusni uređaj, koji ima 7-inčni (17,8 cm) zaslon, podržava vozača u optimalnom rukovanju svim procesima vezanim uz prijevoz i narudžbe.

Opremljen najnovijim TomTom navigacijskim softverom i navođenjem posebno prilagođenim kamionima, novi DispoPilot.guide savjetuje o najboljem putu do odredišta. Pokrivena je cijela Europa, jer su karte i redovita ažuriranja dostupna za 46 zemalja bez dodatnih troškova. Korištenjem usluge FleetBoard poruka, središnji ured otpreme može poslati vozaču adrese koje se mogu prenijeti na navigacijski sustav sa samo nekoliko klikova na tabletu.

PROMPTNO U 29 europskih zemalja, vozač je opskrbljen informacijama o trenutnom stanju u prometu uz promptno ažuriranje promjena.

Značajna kašnjenja može se odmah prijaviti otpremnom uredu. Istovremeno jednim prstom ili olovkom vozač jednostavno šalje i prima poruke pomoću multi-touch zaslona visoke razlučivosti na tabletu. Jednostavna komunikacija pomoću FleetBoard usluge na uređaju značajno smanjuje potrebu za pogreškama sklonim telefonskim pozivima, s rezultatom da obilazni putovi i nepotrebna putovanja budu minimalizirani.

STANE U DŽEP Težine samo 480 grama DispoPilot.guide je lako uzeti iz postolja u vozilu.

Uređaj ima svoju SIM karticu, što znači da je Fleet Bord logistička usluga dostupna i s isključenim kontaktom, kao i kada je vozač izvan vozila. Vozač stoga ima stalni pregled svih detalja rasporeda. Svaki korak obrade, svaka promjena ili oštećenje robe može se snimiti odmah i poslati prema središnjem uredu otpreme.

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE Tablet je napravljen s gumenom zaštitom kutova, a uređaj se može koristiti u temperaturnom području od -20 °C do + 60 °C. DispoPilot.guide može raditi do tri sata na vlastite punjive baterije, a tijekom tog vremena, 5-megapikselni fotoaparat s bljeskalicom također omogućuje vozaču fotografiranje, što je osobito važno nakon nesreća, u svrhu kvalitetnog izvješća za naknadu štete.

Novi DispoPilot.guide je sada dostupan za naručivanje, a prve isporuke se očekuju početkom studenog. Može biti tvornički instaliran u Mercedes-Benz kamiona, a u druga vozila poput autobusa Mercedes-Benz i Setra se lako može nadograditi. DispoPilot.guide zahtijeva odgovarajuću predinstalaciju u vozilu, kao i Fleet Bord Tii Rec na ploči računala. Istovremeno, navigacijski sustav može se koristiti bez Fleet Board usluga.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s