Dizajnersko natjecanje, Mercedes-Benz pomeo konkurenciju

Mercedes-Benz dizajn i dalje suvereno drži vodstvo koje je dodatno učvršćeno povijesnim uspjehom na ovogodišnjem Automotive Brand Contest. S jedanaest prvih mjesta u različitim kategorijama, Mercedes-Benz je neosporni broj 1 na ovom poznatom dizajnerskom natjecanju. Nagrade za ovogodišnji Automotive Brand Contest uručene su prošloga tjedna na Međunarodnom sajmu automobila (IAA) u Frankfurtu na Majni.

Ne samo da je Mercedes-Benz ponovio svoje pobjede iz prethodne dvije godine, već je u 2015. ostvario značajno poboljšanje pobjedom u jedanaest od ukupno 15 kategorija, te još jednom dokazao globalnu popularnost automobilskog dizajna. Bilo da se radi o novom GLE Coupé SUV-u ili F 015 Luxury in Motion istraživačkom vozilu, Mercedes-AMG GT-u ili CLA Shooting Brake.

NOVA TITULA Marka s trokrakom zvijezdom jasno je ispred svih ostalih proizvođača automobila na ovogodišnjem Automotive Brand Contest 2015, što je od strane žirija dodatno potvrđeno titulom “Brand of the Year”.

Senzualnom čistoćom kao izrazom modernog luksuza suci su jednako impresionirani kako s vanjske tako i s unutarnje strane raznih Mercedes-Benz vozila. Mercedes je osvojio “Best of Best” čak tri puta, za sportski Mercedes-AMG GT, CLA Shooting Brake i Future Truck 2025 u kategoriji “Exterior Premium Brand”. F 015 Luxury in Motion je proglašen “Inovacijom godine”.

Prva mjesto u pojedinim kategorijama osvojili su i: Mercedes-Benz GLE Coupé (pobjednik “Exterior Premium Brand” i “Interior Premium Brand”), Mercedes-Benz CLA Shooting Brake (pobjednik “Interior Premium Brand”), Mercedes-Benz Vision G Code (pobjednik “Koncepti”), Mercedes-Maybach S-Klasa (pobjednik “InteriorPremium Brand” i Posebno priznanje u “Exterior Premium Brand”).

Razloga za slavlje imao je još jedan automobil pod okriljem Daimlera. I dizajn Smarta je uspio impresionirati suce. Smart ForTwo dobio posebnu pohvalu u kategoriji “Interior Premium Brand”. Osim toga, modularni “Smart Extended” sajamski sustav Braunwagner GmbH je dobitnik dodatne dvije nagrade, prvo mjesto u kategoriji “Arhitektura i događaji”, te Iconic Awards, koja će biti dodijeljena 5. listopada 2015. tijekom EXPO REAL sajma u Münchenu.

NEUTRALNI Automotive Brand Contest se održava svake godine u organizaciji Njemačkog vijeća za dizajn, kojeg je utemeljio i pokrenuo njemački Bundestag. Ovaj visokocijenjeni dizajnerski natječaj je jedini neutralni međunarodni natječaj za automobilske brandove, te se vrlo brzo etablirao kao jedno od najvećih svjetskih natjecanja u auto industriji.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s