Nove titule za Mercedes-Benz minijaturne modele

Već petu godinu zaredom, čitatelji “Modell Fahrzeug”, najvećeg njemačkog magazina koji se bavi modelima automobila odabrali su Mercedes-Benz kao vrhunski brand. Po mišljenju čitatelja, Mercedes-Benz je jedini među svim proizvođačima automobila najviše učinio u održavanju najboljeg izbora i cjelokupnog asortimana model automobila.

Čitatelji su u ovogodišnjem izboru također mogli glasati za ukupno 162 modela vozila u 22 kategorije. Četiri minijature temeljene na Mercedesovim vozilima osvojile su prva mjesta u svojim kategorijama.

KATEGORIJA D Kolekcionarski modeli u mjerilu 1:43, classic vozila iz serijske proizvodnje pobjedu je odnio Mercedes-Benz 170 V koji na sebi nosi dva Brütsch Mopettasa, proizveden od Schücoa.

KATEGORIJA E Kolekcionarski modeli u mjerilu 1:43, modeli vozila koja su trenutno u serijskoj proizvodnji pobjednik je Mercedes-AMG GT Coupe proizvođača Norev.

KATEGORIJA S Električni pokretana radna vozila s daljinskim upravljanjem pobjednik je Unimog 425, u mjerilu 1:10, a proizvodi ga Tamiya.

Mercedes-Benzova predanost u proizvodnji modela automobila gotovo je jednaka onoj pri proizvodnji originala u prirodnoj veličini, a može se vidjeti u trenutnoj “Model Car Selection 2015” brošuri. Sadrži ukupno 350 modela automobila u različitim mjerilima, s prikazima visoke kvalitete i detaljnih minijatura. Brošura je objavljena na njemačkom, engleskom, francuskom, talijanskom, španjolskom, nizozemskom i ruskom, a dostupna je kod Mercedes-Benz prodajnih partnera.

Alternativno, njemačka se verzija može pregledavati ovdje ili preuzeti kao e-paper.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s