USKORO U KINIMA: SNOOPY VOZI V-KLASU

Jedina stvar veća od njihovog novog vozila je njihovo prijateljstvo: Od sada Charlie Brown i Snoopy će putovati Mercedes-Benzovom V-klasom. Mercedes-BenzVans se uključio u promociju “The Peanuts Movie”, prvog 3D filmskog hita popularnih strip likova koji uskoro stiže u kina, a premijeru prati s 360° marketinškom kampanjom u Europi.

“Oduševljeni smo što V klasom možemo pratiti novi „The Peanuts Movie“. Vjerujemo da V-klasa savršeno odgovara ovom zabavnom filmu za mlade i stare podjednako. Obitelji će osobito cijeniti visoku razinu sigurnosti kao i kombinaciju udobnosti i prostornosti s dinamičnim dizajnom”, kaže Nicolai Berger, voditeljica marketinga, komunikacija i informacija o proizvodu Mercedes-Benz Vans.

Srž marketinške kampanje na 360° je savršeno načinjeni spot “Pridružite se Snoopyevoj najvećoj vožnji”. U ovoj reklami, Snoopy, Charlie Brown i ostali Peanutsi kreću na putovanje u V-klasi. Isječke će se moći pogledati od 5. prosinca na njemačkom televiziji, na Mercedes-Benz društvenim mrežama i kanalima, kao i online.

Jedna od zanimljivosti je “Peanuts Movie Tour” u organizaciji produkcijske kuće 20th Century Fox. Turneja će se održati diljem Njemačke, s početkom u Rostocku i Luebecku 27. studenog. V-klase s ekskluzivnim Peanuts naljepnicama će pratiti turneju.”Želimo TV spotom i ostalim našim brojnim promotivnim aktivnostima skratiti Peanuts fanovima vrijeme do službene premijere filma, bili oni mladi ili stari”, kaže Nicolai Berger.

PO STRIPU “The Peanuts Movie” je prvi 3D animirani film iz Blue Sky Studios koji se temelji klasičnim Peanuts stripovima Charlesa M. Schulza. Film je proizvela legendarna filmska kuća 20th Century Fox, a „The Penauts Movie“ u njemačka kina stiže 23. prosinca 2015.

Charlie Brown, Snoopy, Lucy, Linus, te ostatak od obožavane Peanuts bande imat će debi na velikom ekranu u najmodernijoj 3D animaciji. Charlie Brown, najpoznatiji svjetski luzer, upušta se u epske i herojske potrage, uz legendarnog najboljeg prijatelja bigla Snoopya. Zahvaljujući mašti Charles M. Schulza i kreatora “Ice Age” filmova “The Peanuts Movie” će dokazati da svaki gubitnik može imati svoj dan.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s