VRHUNSKA GESTA: Mercedesov muzej besplatan za djelatnike BMW-a

Mercedes-Benz muzej je čestitajući BMW-u stoti rođendan pozvao zaposlenike Bayerische Motorenwerke (BMW) da ih od 8. do 13. ožujka 2016. godine besplatno posjete. U godini kada Mercedes slavi 130. rođendan, BMW koji je osnovan 7. ožujka 1916. godine obilježava okruglu obljetnicu od 100 godina. Osim besplatnog ulaza, zaposlenicima BMW-a će biti dopušteno besplatno parkiranje na istaknutom položaju neposredno ispred ulaza na brijegu.

SPECIJALITETI Muzejski restoran će dodatno služiti posebne Scwabisch specijalitete za prvih 50 zaposlenika BMW-a na kraju obilaska izložbe 130 godina automobilske povijesti.

Bayerische Motoren Werke (BMW) osnovan je u Münchenu prije 100 godina, 7. ožujka 1916. Rađanje sada svjetski poznatog branda, pridonijelo je izvrsnom međunarodnom ugledu Njemačke u automobilskoj industriji. Osnivanje BMW dogodilo se u sadržajnom ranom vrhuncu automobilske povijesti: trideset godina ranije, Carl Benz i Gottlieb Daimler su 1886. izumili automobil neovisno jedan o drugom i deset godina kasnije, Daimler-Benz AG je nastao s novim Mercedes-Benz brandom kao produktom spajanja Benz & Cie. i Daimler-Motoren-Gesellschaft (DMG).

ČESTITKE “Srdačno čestitamo svjetski poznatoj tvrtki BMW njihov rođendan i pozivamo sve zaposlenike BMW AG da posjete Mercedes-Benz Museum i otkriju cjelokupnu povijest automobila “, kaže Ralf Glaser, voditelj press službe i marketinga Mercedes-Benz Classic.

“Jedinstvena izložba u našem muzeju, koji je otvoren na ovoj lokaciji prije deset godina vodi posjetitelje kroz povijest automobila iz njenih najranijih početaka – uvijek u kontekstu povijesnog i kulturnog podrijetla i suvremenih inovativnih zbivanja”.

Slobodan ulaz za zaposlenike BMW AG vrijedi uz predočenje zaposleničke iskaznice u desetom kalendarskom tjednu, od 8. do 13. ožujka, za vrijeme radnog vremena Mercedes-Benz Muzeja.

KURIOZITET Kao posebnu gestu, svi gosti iz BMW-a koji u posjet muzeju dođu automobilom iz produkcije BMW-a moći će parkirati na brdu neposredno ispred muzeja.

Bit će to uobičajeni prizor na kakav su naviknuti ljubitelji i vlasnici oldtimera svih proizvođača koji se okupljaju u Mercedes-Benz muzeju na tradicionalnim Cars&Coffee druženjima. Cars & Coffee dio je tradicionalne ljetne ponude muzeja, koja će ove godine povodom obilježavanja 130. godišnjice izuma automobila i desete godišnjice muzeja na sadašnjoj lokaciji biti posebno osmišljene i bogate.

Na kraju obilaska muzeja, BMW-u u čast prvih 50 zaposlenika BMW-a imat će prigodu besplatno uživati u posebnoj Schwabisch restoranskoj ponudi, te posebnom dizajnu jela – u obliku prepoznatljivog „dvostrukog bubrega“ s BMW-ove maske hladnjaka. Iako bi neki pomislili da među premium gigantima vlada nepremostivi jaz, ovo je još jedna potvrda da su Mercedes-Benz i BMW nositelji razvoja automobilske industrije i dvaju najsnažnijih njemačkih regija, ali prije svega vrhunski profesionalci.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s