U ponudi PULSE Rent-a-Cara su i Mercedes-Benz vozila

Ponuda vozila za iznajmljivanje na hrvatskom tržištu nedavno je obogaćena  pojavom tvrtke Pulse Rent-a-Car. Kada ne bi imala tako specifičnu ponudu, bila bi to još jedna od sličnih u nizu, ovako je osvježenje vrijedno isticanja.

I dok većina sličnih kuća nudi jeftinija i slabije opremljena vozila, u ponudi Pulsea su se našli i modeli s Mercedesovom trokrakom zvijezdom, što je u ponudi vozila za najam dosta rijetko. U ponudi Pulsea s modeli u rasponu od A klase, preko monovolumena B klase, sve do perjanica Mercedesove ponude – nove C klase, te modela CLA i GLA. Ukoliko imate potrebu za prijevozom više osoba, na raspolaganju su i modeli poput Citana sa sedam sjedala i ekskluzivno opremljene V klase.

Pulse Rent-a-Car nudi i široku ponudu kombija i drugih teretnih vozila. Najam teretnih vozila je najbolja opcija za situacije u kojima trebate transportirati mnogo malih stvari ili pojedine veće predmete. Ako, primjerice, selite – manji kombi je savršen za prijevoz stvari i namještaja, a ovisno o potrebama i specifičnostima transporta djelatnici Pulsea će vas rado posavjetovati o odabiru vozila. Pulse Rent-a-Car se razlikuje od ostalih rent-a-car tvrtki jer nudi jednu od najnovijih rent-a-car flota i primarni fokus je kvaliteta usluge.

BEZ BRIGE Dugoročni najam je ekonomično i jednostavno rješenje za korisnike i tvrtke koje žele koristiti vozila bez brige o održavanju, registraciji, osiguranju i uz povoljne fiksne mjesečne rate.

Iako rent-a-car prati fama skupog rješenja, poslovnim korisnicima to je jedan od načina smanjenja troškova.

Neovisno o veličini flote, Pulse nudi punu fleksibilnost u korištenju vozila što se tiče mjesta i vremena iznajmljivanja te dužine najma. U ponudi su  kratkoročni (3-6 mjeseci najma), srednjoročni (6-12 mjeseci) i dugoročni najmovi (12+ mjeseci najma). Vozila na raspolaganju za najam uključuju sve modele: mala gradska vozila, obiteljske i luksuzne limuzine, višenamjenska putnička vozila, terenska vozila i najveći izbor lakih teretnih vozila u Hrvatskoj. Pulse Rent-a-Car poslovni program između ostalog uključuje puno kasko osiguranje, redovno održavanje vozila, 24/7 podršku i pomoć na cesti, te zamjensko vozilo u slučaju potrebe.

JEDNA FAKTURA ZA SVE Financijski gledano, najam je isplativ zbog izostanka učešća, obaveznog i kasko osiguranja uključenog u cijenu, troškova registracije i tehničkog pregleda uključenih u cijenu, te lakše kontrole troškova – jedna faktura za sve troškove. Uz to je omogućena puna kontrola i vođenje voznog parka bez gubitka radnih sati i sredstava za registraciju, osiguranje vozila i dr. Pogodnost je i besplatno zamjensko vozilo za vrijeme servisiranja ili popravka vozila, dostava i preuzimanje vozila na lokaciju i u vrijeme po želji, ako i podrška i pomoć na cesti 24/7.

Pulse Rent-a-Car vam nudi najam osobnih, kombi i teretnih vozila na sedam lokacija u Hrvatskoj; Osijek, Zračna luka Osijek – Klisa, Zagreb, Zračna luka Zagreb – Pleso, Split, Zračna luka Split – Kaštela i Split – Trajektna luka.

Također, iznimno je povoljan najam novih vozila iz Suzuki programa.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s